هراس آمریکا از انقلاب‌های جهان عرب

به گفته یک کارشناس سیاسی، اگر مردم کشورهای عربی به استقلال برسند، امریکا برای فروش ایده "جنگ با ترور" به جهان، دشواری‌های زیادی را پیش رو خواهد داشت.
کد خبر: ۳۹۳۶۳۹

«سارا ماروسک»، در مصاحبه با پرس تی‌وی گفت: فکر می‌کنم اگر به مردم حق تعیین سرنوشتشان داده شود، تروریسم بسیار کم‌رنگ‌تر می‌شود و جنگ با آن دیگر برای مردم منطقه و جهان جذاب نخواهد بود.

وی سپس با اشاره به بحران کنونی در یمن افزود:امریکا در تلاش است گروه‌های مختلف یمنی را بر سر میز مذاکره بنشاند، اما در حقیقت سعی دارد وضعیت فعلی را حفظ کند تا در نهایت کسی به قدرت برسد که مورد اعتماد کاخ سفید باشد.

کشورهای مختلف جهان عرب در ماه‌های اخیر صحنه اعتراضات گسترده ضددولتی بوده‌اند و در همین حال، به گفته بسیاری از کارشناسان، امریکا از احتمال سرنگونی رژیم‌های خودکامه این کشورها که به شدت تحت حمایت واشنگتن هستند، نگران است.

به گفته این کارشناسان، امریکا که در ازای حمایت از این رژیم‌های خودکامه، از منابع طبیعی این کشورها بهره‌مند می‌شود، اکنون که دست‌نشاندگان خود را در آستانه سرنگونی می‌بیند، به دنبال فریب مردم و جایگزینی مهره‌هایی به جای سران قبلی این کشورها است.

دکتر سید علی وسیف، استاد رشته حقوق بین‌الملل از واشنگتن نیز در مصاحبه با پرس ‌تی‌وی تصریح کرد، امریکا با هدف دریافت مجوز برای عملیات نظامی در نقاط مختلف جهان، از حربه "جنگ علیه تروریسم" استفاده می‌کند و به همین دلیل خواهان خاورمیانه‌ای بدنام با رژیم‌های مستبد و سرکوب‎گر است تا افراط‌گری در این منطقه را بهانه‌ای برای جنگ‌های خود قرار دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها