سرمایه‌گذاری خارجی در ایران به 8‌/‌2 میلیارد دلار رسید

در حالی که امریکا و متحدانش در سال گذشته تمام تلاش خود را برای تحریم و انزوای اقتصاد ایران به کار بردند آمارهای وزیر اقتصاد از بهبود شاخص های اقتصادی کشور در سال گذشته از جمله افزایش سرمایه گذاری خارجی حکایت دارد. وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برنامه‌های تحول گمرکی، مالیاتی و بانکی امسال دنبال می‌شود و سال 90؛ سال کار، تلاش و کوشش و در واقع تجهیز بیشتر و بهتر اقتصاد ایران است.
کد خبر: ۳۹۳۲۶۵

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدشمس‌الدین حسینی سال 89 را سال منحصر به فردی در اقتصاد ایران عنوان کرد و افزود: در سال گذشته طرح هدفمندی یارانه‌ها و تحول اقتصادی با موفقیت اجرا شد و با تلاش و جدیت ملت بزرگ ایران، فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان تهدید و تحریم‌های اقتصادی و قطعنامه‌ای که برضد ایران بود، خنثی شد. وی گفت : البته این تحریم‌ها هزینه‌هایی برای کشور داشت، ولی دستاوردهای آن خیلی بود و فکر می‌کنم دیگر دشمنان این ملت به این موضوع پی‌ برده باشند که این ملت، ملتی با ظرفیت‌های خیلی بالاست و فشارها را در پناه توان خود مدیریت می‌کند.

حسینی تصریح کرد: در این مدت صادرات غیرنفتی 25 درصد رشد داشته و سرمایه‌گذاری خارجی طی 11 ماه به حدود 2 میلیارد و 800 میلیون دلار رسید. شاخص بورس هم هنوز دارای رشد فزاینده است. حجم و ارزش معاملات بورس کالا و اوراق بسیار افزایش یافت و رشد بورس اوراق بهادار بی‌سابقه بود. نهاد فرابورس هم راه‌اندازی شد که خدمت جدیدی به کشور محسوب می‌شود و در شاخص‌های اقتصاد بین‌الملل و داخلی نیز موفق بودیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: اصلاح نظام اقتصادی کشور که سال‌ها روی میز دولت‌ها مانده بود، توسط دولت دهم به اجرا درآمد. قانون هدفمندی یارانه‌ها ظرفیت‌های بالایی برای کشور خلق کرد و این قانون از زمانی که اجرا شد بسیار بهتر از آن چیزی که همه فکر می‌کردند، اجرایی شد و تحسین هر انسان منصفی را برانگیخت و در مجموع برای عموم مردم بویژه طبقات ضعیف و متوسط جامعه دستاوردهای خوبی به همراه داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها