تا سقف 30 میلیون ریال

کاروانهای راهیان نور بیمه حوادث می‌شوند

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور کاروانهای راهیان نور گفت: کاروانهای راهیان نور تا سقف 30 میلیون ریال تحت پوشش بیمه حوادث قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۳۸۹۰۴۱

به گزارش ایرنا  سیدجمال علی حسینی  امروز (جمعه) در جریان دیدار از مناطق عملیاتی فتح المبین شوش در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: بیمه حوادث کاروانهای راهیان نور امسال برای نخستین بار است که انجام می‌شود و بناست در قالب این طرح یک میلیون و 600 هزار نفر زایر و هفت هزار خادم کاروان‌های راهیان نور زیر پوشش بیمه حوادث قرارگیرند.

وی از راه اندازی پایگاه امداد هوایی با کمک هلال احمر در استان خوزستان خبر داد و گفت: با راه اندازی این پایگاه سرعت بیشتری در رسیدگی به مصدومان حوادث در سطح استان ارائه خواهد شد.

حسینی خاطرنشان کرد که امسال نیز با کمک هلال احمر خوزستان دو کمپ در شمال و جنوب خوزستان برای خدمات رفاهی و بهداشتی به خودروهای شخصی که قصد دیدار از مناطق جنگی را داشته باشند مستقر خواهد شد

وی از برنامه ریزی برای تداوم اعزام کاروان‌های راهیان نور برای بازدید از مناطق جنگی خوزستان، ایلام، کرمانشاه، بوشهر و سایر مناطق عملیاتی خبر داد و گفت: درتلاش هستیم تا با ارائه خدمات بهتر کاروانهای راهیان نور در دیگر ماههای سال به این مناطق اعزام شوند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور اعزام کاروانهای راهیان نور خاطرنشان کرد که سال گذشته بیش از یک میلیون 700هزار نفر از مناطق جنگی خوزستان دیدن کردند که امسال پیش بینی می‌شود این رقم به بیش از سه میلیون نفر افزایش یابد.

دراین سفر که مدیران کل هلال احمر، جهاد کشاورزی، بنیادمسکن، نوسازی و تجهیز مدارس خوزستان، فرماندارشوش و شماری از مسوولین محلی حضور داشتند نماینده ویژه رئیس‌جمهور از مناطق عملیاتی فتح المبین و یادمانهای شهدای آن دیدن کرد و نیازهای این منطقه برای ارائه خدمات رفاهی به کاروانهای راهیان نور را مورد بررسی قرار داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها