به گزارش ایرنا ، «جین فرانسوا رنس» که برای بازدید نهایی و ارایه گزارش درباره شرایط تولید واکسن آنفلوآنزای انسانی توسط موسسه رازی در شهرستان مرند به آذربایجان شرقی سفر کرده، روز سه شنبه در دیدار با استاندار این استان ، افزود: در بازدید از موسسه سرم سازی رازی ، توانایی ، تخصص و مهارت قابل توجه این استان برای تولید واکسن آنفلوانزای انسانی برای ما محرز شد.
وی اضافه کرد: سازمان بهداشت جهانی دانش فنی و حمایت های مرتبط با تکنولوژی را برای تولید این واکسن به موسسه رازی ارایه می دهد.
فرانسوا رنس یادآور شد: تخصص، مهارت و تجربه موجود در موسسه رازی اجرای این پروژه را عملی می کند.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی توجه ویژه به کنترل بیماری آنفلوآنزا دارد ، گفت: این پروژه گزینه مناسبی برای سرمایه گذاران نیز می باشد.
نماینده سازمان بهداشت جهانی یادآور شد: 80 درصد بازار تولید این واکسن هم اکنون در دست کشورهای اروپایی است.
نماینده دیگر این سازمان نیز گفت: مذاکره درمورد تولید این واکسن از سال 2007 با موسسه سرم سازی رازی شمالغرب ایران آغاز شده و تصمیم نهایی پس از بازگشت ما به مقر سازمان و ارایه گزارش، گرفته می شود.
اریک لوران خاطرنشان کرد: تخصص موجود در ایران زمینه را برای همکاری با این سازمان درخصوص تولید واکسن فراهم می کند. موسسه رازی انتخاب شایسته ای برای تولید این واکسن است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....