طرح بهار با محرومان

شهرداری منطقه 20 به استقبال بهاران می رود

طرح استقبال از بهار با عنوان طرح «بهاران با محرومان» در منطقه 20 تهران کلید خورد.
کد خبر: ۳۸۵۸۸۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20، مجتبی عبدالهی شهردار منطقه با اشاره به این خبر گفت: امسال طرح استقبال از بهار با رویکردی متفاوت از سالهای گذشته در راستای اهداف و سیاست های شهرداری تهران در سطح منطقه به اجرا در می آید. در این طرح بیش از پیش به نقاط محروم و مردمان محروم شهر توجه خواهد شد و برنامه های خدماتی و فرهنگی براساس ارتقای  بهبود زندگی محرومان اجرایی خواهد شد.

وی در جلسه ای که به منظور پیش بینی برنامه های استقبال از بهار و با حضور مسئولان شهرداری منطقه  برگزار شده بود خاطر نشان کرد: برنامه های سال جاری شامل  سه محوراصلی است که محور اول به فعالیت های عمومی و معمول هرساله درخصوص زیباسازی و ساماندهی منطقه است. محور دوم شامل انتخاب محله محروم و توجه ویژه به آن است که محله 13 آبان با توجه به موقعیت خاصی که دارد برگزیده شده است و محور سوم نیز انتخاب یک خیابان به عنوان شریان حیاتی منطقه است که خیابان شهید رجایی به دلیل تردد مسافران و زائران منطقه از این مسیر به عنوان خیابان منتخب میزبان طرح استقبال از بهار می شود.

 شهردار منطقه گفت: درحال حاضر تعامل لازم میان نواحی و معاونان منطقه صورت گرفته است و تمام برنامه های لازم الاجرا در دستور کار مسئولان قرار گرفته است.

گفتنی است ؛ طرح استقبال از بهار با عنوان بهاران با محرومان از اول اسفند ماه تا تا پایان فروردین سال آینده برگزار می شود.

عبدالهی اظهار داشت به منظور رفاه حال شهروندان و مناسب سازی معابر منطقه از 15 اسفند تا 15 فروردین هیچ مجوز حفاری ای از سوی شهرداری برای شرکت های خدماتی و پیمانکاران منطقه صادر نمی شود .

خسروی - خبرنگار شهرری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها