
به گزارش مهر ، میانگین غلظت تمامی آلاینده ها به غیر از ایستگاه های پارک رازی، پارک سلامت و دانشگاه شهید بهشتی به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5میکرون و ایستگاه های شهرداری منطقه 10، آزادی ، امام خمینی و شهرداری منطقه 15 در سایر ایستگاه ها در حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هوا هم اکنون در شرایط سالم است.
همچنین گزارش هواشناسی حاکی از آسمانی نیمه ابری با بارش پراکنده باران رشد و به تدریج کاهش ابر است. به این ترتیب انتظار می رود شاخص کیفیت هوا به غیر از مناطق پر تردد و شلوغ در سایر نقاط شهر در شرایط سالم باقی بماند.
با این حال کارشناسان آلودگی هوا نسبت به وضعیت شرایط ناسالم در تهران هشدار داده و معتقدند افزایش علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری قلبی و ریوی، مرگ و میر زودرس در افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی و افراد مسن از اثرات قرار گرفتن در هوای ناسالم است بنابراین به تمامی بیماران قلبی و ریوی ، سالمندان و کودکان توصیه شده از فعالیت های طولانی مدت در فضای باز خودداری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزبالله لبنان بررسی شد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید