رسیدگی قوه قضاییه به جرایم امنیتی، خارج از نوبت

معاون اول قوه قضاییه کشور گفت: دستگاه قضایی به جرایم امنیت عمومی و ملی و اخلال در نظم و امنیت جامعه سریع و خارج از نوبت رسیدگی می‌کند. حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در گفت‌وگو با مهر افزود: برخورد دستگاه قضایی با مجرمانی که ترس را در دل مردم ایجاد می‌کنند، بدون اغماض خواهد بود.
کد خبر: ۳۸۲۸۸۲

وی با بیان این‌که دستگاه قضایی، پیشگیری از وقوع جرم را در دستور کار خود قرار داده است، اضافه کرد: حوزه معاونت پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضایی وظیفه دارد که ساز‌و‌کارهای لازم را با همکاری‌های دستگاه‌های دیگر برای پیشگیری از وقوع جرم در جامعه ایجاد کند.

معاون اول قوه قضاییه، گسترش اخلاق اسلامی را در جامعه مهم‌ترین عامل جلوگیری از وقوع جرم در کشور دانست و افزود: دستگاه‌های فرهنگی، مراکز آموزشی و تربیتی و بویژه صدا و سیما در این خصوص نقش موثری می‌توانند داشته باشند.

وی حضور بموقع نیرو‌های انتظامی و زمان شناسی پلیس را از دیگر عوامل پیشگیری از وقوع جرم عنوان کرد و یادآور شد: همه دستگاه‌ها وظیفه دارند با نگاه پیشگیرانه از وقوع جرم و ناهنجاری‌ها در جامعه برنامه‌ریزی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها