در مذاکره با هیأت رئیسه مجلس مطرح شد

اصرار بر استیضاح بهبهانی

هیأت رئیسه مجلس صبح امروز نشستی با طراحان استیضاح بهبهانی داشت و از این نمایندگان درخواست کرد تا جلسه ای با حضور وزیر راه برگزار شود که طراحان استیضاح آن را نپذیرفتند.
کد خبر: ۳۸۱۴۲۵

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،در پی سقوط هواپیمای مسافربری بوئینگ 727 پرواز تهران – ارومیه در نزدیکی ارومیه در روز 19 دی نمایندگان استان آذربایجان غربی طرح استیضاح حمید بهبهانی  وزیر راه و ترابری را با 20 امضا سه شنبه گذشته تحویل هیأت رئیسه مجلس دادند.

طراحان استیضاح که اصرار بر اعلام وصول این طرح دارند صبح امروز پیگیر موضوع بودند.برخی از اعضای هیأت رئیسه از طراحان استیضاح تقاضا کردند که پیش از اعلام وصول استیضاح در مجلس میان طراحان و وزیر نشست مشترکی برگزار شود و موضوع استیضاح حل و فصل گردد اما نمایندگان آن را نپذیرفته و براعلام وصول استیضاح تاکید دارند.

همچنین قرار است تا بعدازظهر امروز نشستی میان طراحان استیضاح و اعضای هیأت رئیسه برگزار و در این زمینه تصمیم گیری شود.

20 نماینده مجلس هفته گذشته با تهیه طرح استیضاح بهبهانی آن را تحویل محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس اول مجلس دادند.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها