حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا ، مارتی ناتالیگاوا وزیر خارجه اندونزی که کشورش ریاست آسه آن را در سال جاری میلادی به عهده دارد ، گفت، این اتحادیه تلاش می کند میانمار را وادارد تا آزادی سوچی را به پذیرش وی در سیستم سیاسی پیوند زند و کشورهایی که میانمار را تحریم کرده اند نیز باید این امر (آزادی سوچی) را به عنوان نوعی پیشرفت به رسمیت بشناسند.
«ناتالیگاوا» در حاشیه نشست وزاری خارجه آسه آن در جزیره «لومبوک» اندونزی در گفتگو با خبرنگاران افزود: آسه آن خواستار لغو و یا کاهش فوری و یا زودتر از موعد تحریم هایی است که برخی کشورها بر میانمار اعمال کرده اند.
وزیر خارجه اندونزی خاطرنشان کرد: آزادی سوچی باید مقدمه پیشرفت های بیشتر در جهت برقراری دمکراسی باشد ، او بخشی از راه حل مسایل کشور است و پیشرفت ها و فرصت ها را نباید از دست داد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....