بروجردی: آلمان در مقابل فشارها ایستادگی کند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در دیدار با سفیر آلمان تاکید کرد: مجالس ایران و آلمان باید جهت تعمیق و توسعه همکاری‌های فیمابین تلاش بیشتری انجام دهند و‌آلمان باید با اتخاذ سیاستی مستقل در مقابل فشارهای گوناگون خارجی برای محدودیت روابط با ایران ایستادگی کند. به گزارش ایلنا، علاءالدین بروجردی روز گذشته در دیدار با برند اربل سفیر آلمان در تهران با تاکید بر اهمیت گسترش و تقویت روابط دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و آلمان، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از هر‌گونه فعالیت در عرصه‌های گوناگون سیاسی، اقتصادی و فرهنگی برای توسعه ارتباطات فیمابین دو کشور استقبال و حمایت می‌کند.
کد خبر: ۳۷۸۸۱۳

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به اهمیت مجالس 2 کشور در تقویت و تحکیم روابط افزود: تبادل هیات‌های پارلمانی و سیاسی در چند ماه اخیر نشان می‌دهد که اراده سیاسی در 2 کشور برای گسترش روابط وجود دارد.

در ادامه این ملاقات برند اربل، سفیر آلمان در تهران با قدردانی از مقامات جمهوری اسلامی ایران برای برقراری امکان ملاقات دو زندانی آلمانی با خانواده‌هایشان در ایران، گفت: حسن‌نیت جمهوری اسلامی ایران در این‌گونه اقدامات نشانگر اهمیت گسترش همکاری‌ها و رفع سوءتفاهمات فیمابین است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها