بررسی ایرادات یازده گانه شورای نگهبان در کمیسیون تلفیق

دبیر اول کمیسیون تلفیق گفت: شورای نگهبان در بررسی نهایی لایحه برنامه پنجم 11 مورد اشکال را عنوان کرده است.
کد خبر: ۳۷۷۵۷۷

به گزارش واحد مرکزی خبر، علی اصغر یوسف نژاد در آغاز جلسه علنی امشب مجلس شورای اسلامی در گزارشی گفت: تعدادی از این یازده اشکال طبق نظر شورای نگهبان در جلسه بعد از ظهر امروز کمیسیون تلفیق برطرف شد.

نماینده مردم ساری در مجلس افزود: تعداد دیگری از اشکالات شورای نگهبان با توجه به اصرار صحن علنی بر نظر قبلی خود رفع ابهام نشده است و به مجمع تشخیص مصلحت نظام می رود.

وی اظهار داشت: بند ط ماده 49 که مربوط به جریمه است با توجه به نظر نمایندگان در کمیسیون تلفیق طبق نظر شورای نگهبان اصلاح شد.

یوسف نژاد گفت: بندهای الف ، ب و ج ماده 73 که مربوط به صندوق توسعه ملی است با توجه به اصرار نمایندگان به نظر قبلی خود به مجمع تشخیص مصلحت نظام می رود.

وی گفت: همچنین اعضای کمیسیون تلفیق در بررسی مجدد مواد 76 ، 77 ، 81 و 80 با توجه به اصرار صحن علنی، تغییری در مصوبه قبلی ندادند که این مواد نیز به مجمع تشخیص مصلحت نظام می رود.

یوسف نژاد گفت: ماده 81 مربوط به ترکیب اعضای شورای پول و اعتبار است.

دبیر اول کمیسیون تلفیق گفت: اعضای کمیسیون تلفیق در جلسه بعد از ظهر امروز در مورد ماده 80 که درباره بانک مرکزی است به نظر نمایندگان در صحن علنی معتقد بودند به رغم آنکه شورای نگهبان در گزارش خود اعلام کرده بود تصویب این ماده تداخل قوا است که این ماده نیز به مجمع تشخیص مصلحت نظام می رود.

وی گفت: برخی اعضای کمیسیون تلفیق در بررسی ماده 196 که یکی از موارد 11 گانه مطرح شده از سوی شورای نگهبان است خواستار حذف این ماده شدند اما با رأی گیری نهایی کمیسیون تلفیق به این نتیجه رسید که در این ماده نیز به اصرار صحن علنی به اصل این ماده رأی دهند.

یوسف نژاد اظهار داشت: برخی از اشکالات شورای نگهبان مربوط به اصلاحات عبارتی بود که این موارد با توجه به حضور نماینده شورای نگهبان رفع ایراد شد.

جلسه امشب با حدود یک ساعت و 15 دقیقه تاخیر آغاز شد که علت آن تأخیر در ارسال گزارش شورای نگهبان و تأخیر در برگزاری جلسه کمیسیون تلفیق بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها