باستان‌شناسان موفق شدند

کشف 6 مقبره‌ رومی و بیزانسی در سوریه

6 مقبره‌ رومی و بیزانسی به همراه صدها شئ تاریخی در «سوریه» کشف شدند.
کد خبر: ۳۷۷۰۷۰

به گزارش ایسنا، روز گذشته باستان‌شناسان سوری در جریان کاوش‌های خود در جنوب «سوریه» موفق به کشف شش مقبره‌ رومی و بیزانسی در منطقه ایمتان در جنوب این کشور شدند.

بنابراین گزارش،  این شش مقبره به یک قبرستان خانوادگی تعلق داشته و به همراه آنها صدها شئ تاریخی متعلق به تمدن روم باستان و عصر بیزانس شامل فانوس‌های سفالی، گردنبندهای برنزی و گوشواره‌های طلا کشف شده‌اند.

در روزهای نخستین ماه دسامبر نیز باستان شناسان سوری در جریان کاوش‌های خود در روستای «ال ـ قریا» در منطقه «سویدا» این کشور، موفق به کشف آثاری از تمدن روم باستان و دوره بیزانس شدند که حداقل قدمت آن‌ها دو هزار ساله است.

در روستای «ال – قریا»، بقایای 9 قبرستان با صدها قبر کشف شده که حاصل آن کشف آثار ارزشمندی از جمله صدها سکه، فانوسهای سفالی، جواهرات برنزی،‌اشیا تزیینی چوبی، خمره های سفالی و همچنین چندین اسکلت نصفه انسان بوده است.

کشف این آثار در منطقه «سویدا» کشور سوریه در شرایطی صورت می‌گیرد که این منطقه در سال‌های حکومت رومیان بر سوریه فعلی و سه دوره تاریخی «بیزانس»، «بنی امیه» و مملوک»یکی از مناطق اصلی شهرنشینی سوریه فعلی بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها