گام بلند سیما برای تولید سریال‌های فاخر و تاریخی

فرازهای مهم تاریخ و زندگی شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام و ایران در قالب سریال‌های فاخر تلویزیونی به تصویر کشیده می‌شوند. به گزارش روابط عمومی سیما، در نشست مدیران شبکه‌ها و مدیران فیلم و سریال با علی دارابی، معاون سیمای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران سریال‌های فاخر و طرح‌های بزرگ در حال تولید شبکه‌های مختلف به منظور بازخوانی فراز و فرودهای عبرت آموز تاریخ و مقابله با جنگ نرم رسانه‌ای بررسی شد.
کد خبر: ۳۷۳۸۲۰

براساس این گزارش، مجموعا 13 سریال فاخر درشبکه‌های مختلف سیما در حال ساخت، پیش تولید، فیلمنامه‌نویسی و تحقیق و پژوهش است که تعدادی از آنها از سال آینده در نوبت پخش قرارمی گیرند. سریال‌‌های«کلاه پهلوی»، «کاسه‌های سفالی»، «وضعیت سفید »، «اوسنه پادشاهی» و «تبریز مه آلود» 5 سریال درحال تولید شبکه‌های سیما هستند که سریال تاریخی «کلاه پهلوی» پس از پایان مجموعه «مختارنامه» روی آنتن خواهد رفت.

ساخت 2 سریال «حضرت موسی(ع)» و «صاعقه خاموش» نیز در معاونت سیما به تصویب رسیده است.

بنابراین گزارش، مجموعه‌های نمایشی «آخرین دربار (شاه)»، «فصل بی‌پروایی»، «سلمان فارسی»، «خیانت و جنایت پهلوی»، «حضرت ابوطالب(ع)» و «حماسه‌ میشیان» نیز از جمله سریال‌های فاخر هستند که با تایید اولویت ساخت آنها در معاونت سیما، مراحل برآورد، نگارش فیلمنامه و... را طی خواهند کرد.در نشست مدیران شبکه‌ها و مدیران فیلم و سریال با معاون سیما، بر برنامه‌ریزی بلندمدت و راهبردی برای تولید سریال‌های فاخر(الف ویژه) و مجموعه‌های بزرگ تاریخی تاکید و مقرر شد زندگی شخصیت‌های برجسته تاریخ اسلام و همچنین مشاهیرومفاخر ایران و شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی و دفاع مقدس درقالب سریال‌های ویژه به تصویر کشیده شود.

به همین منظوراز نخبگان و صاحب‌نظران برجسته کشور دعوت شده است تا درهم اندیشی مشترکی در تاریخ 2 دی‌ماه امسال در رسانه ملی دیدگاه‌های خود را درخصوص اولویت‌های ساخت سریال‌های ویژه تلویزیونی در 4 گروه «تاریخ اسلام، دفاع مقدس، مشاهیر ایران و انقلاب اسلامی و تاریخ معاصر» براساس منویات و انتظارات رهبرمعظم انقلاب اسلامی از رسانه ملی، با مدیران سیما، روسای شبکه‌ها، فیلمسازان و کارگردانان و تهیه‌کنندگان برجسته سینما و تلویزیون مطرح کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها