انطباق سمند با موتوردیزل ملی بزودی آغاز می‌شود

قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو در کیفیت و توسعه محصول گفت:‌ با تامین بودجه لازم برای ادامه پروژه موتور ملی دیزل سواری ایران خودرو از سوی وزارت نفت، انطباق سمند با این موتور بزودی آغاز می‌شود.
کد خبر: ۳۶۹۸۲۵

به گزارش ایرنا، میرجواد سلیمانی با تاکید بر آمادگی ایران خودرو برای انجام این کار به بهترین نحو، افزود: برای تغییرات خودرویی، یک نمونه سمند در مرکز طراحی و توسعه محصولات جدید ایران خودرو و برای آزمون های موتوری ، نیز یک خودرو در مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو به موتور دیزل مجهز شدند.

وی افزود: طراحی موتور دیزل یک و نیم سال پیش در پروژه‌ای با نام ای.اف.دی توسط مرکز تحقیقات موتور ایران خودرو شروع شد و تاکنون 10 دستگاه موتور دیزل نمونه سازی شده است.

قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو، شرکت آلمانی ای وی ال شرک را شریک ایپکو در این پروژه عنوان و تصریح کرد که بخش عمده نمونه سازی توسط ایپکو انجام شده است.

سلیمانی، رادیاتور، اینترکولر، شلنگ‌های آب و هیدرولیک فرمان، دسته موتورها، اگزوز، گیربکس و ایزولاسیون محفظه موتور را از مواردی عنوان کرد که برای انطباق با موتور دیزل در خودرو سمند تغییر کرده است.

وی، مصرف سوخت پایین را از مزایای موتور دیزل عنوان کرد و گفت: این موتور 16 سوپاپ، دارای حجم یک و نیم لیتر، توان 120 اسب و گشتاور 256 نیوتن متر است و در هر 100 کیلومتر در چرخه ترکیبی، پنج و نیم لیتر گازوییل مصرف می‌کند و گشتاور بالا در دور پایین برای جاده های ایران که شیب زیاد دارد، خیلی خوب عمل می‌کند.

سلیمانی، عملکرد و توان سمند مجهز به موتور ملی دیزل را بسیار مناسب دانست و گفت: قبلا هزار دستگاه پژو 206 دیزل تولید و به بازار ترکیه صادر شده، اما توان و عملکرد سمند مجهز به موتور ملی دیزل به مراتب بالاتر است.

قائم مدیر عامل درکیفیت و توسعه محصول، تقویت سیستم ترمز را از دیگر اقدامات انجام شده بر روی سمند برای نصب موتور دیزل عنوان کرد و گفت: نسبت دنده‌ها نیز بزودی مشخص و نهایی می شود.

وی تامین سوخت گازوییل مناسب را یک زیرساختار مهم برای تولید انبوه خودروهای دیزلی عنوان کرد و گفت: مقدار گوگرد موجود در گازوییل براساس استاندارد جهانی باید 50 پی پِی ام باشد.

این مقام مسوول با اشاره به جلسات مشترک با شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، اظهار داشت: با تلاش‌های وزارت نفت، سوخت مناسب تهیه شده و تنها موضوعی که باقی مانده، جلوگیری از افزایش غلظت سوخت و توزیع آن در جایگاه های بنزین است که تا سال 91 انجام خواهد شد.

سلیمانی، استاندارد زیست محیطی موتور ملی دیزل سواری ایران خودرو را استاندارد یورو 5 عنوان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها