115 هزار زندانی مازاد روی دست زندان‌ها

وزیر دادگستری با بیان این‌که سقف نگهداری از زندانیان در زندان‌های کشور 85 هزار زندانی است، گفت: این در حالی است که بیش از 200 هزار زندانی در زندان‌ها نگهداری می‌شوند.
کد خبر: ۳۶۹۱۳۳

به گزارش مهر، سیدمرتضی بختیاری در نشست مشترک وزارت دادگستری، استانداری‌ها و دادگستری‌های سراسر کشور افزود: متاسفانه قوه قضاییه در بخش سخت‌افزاری در سازمان‌های ثبت اسناد، پزشکی قانونی، شورای حل اختلاف، زندان‌ها و تعزیرات مشکلات زیادی دارد که در این رابطه مصوبات خوبی تصویب شده است که باید با سرعت بیشتری اجرا شوند.

بختیاری اجرای طرح عدالت الکترونیکی را از مهم‌ترین برنامه‌های قوه قضاییه عنوان کرد و افزود:‌ 95 درصد این طرح عملیاتی شده و در شورای فاوا مورد تصویب قرار گرفته و معاون اول رئیس‌جمهور نیز دستور اجرای این مصوبه را صادر کرده است که در صورت تامین بودجه و اجرایی شدن آن، تمامی پرونده‌های قضائی در قالب سیستم CMF تحت شبکه قرار می‌گیرند.

وزیر دادگستری یکی از مهم‌ترین برنامه‌های قوه قضاییه را تکمیل اردوگاه‌های موقت برای زندانیان مواد مخدر عنوان کرد و افزود: براساس قانون، زندانیان مواد مخدر باید در اردوگاه‌های موقت نگهداری شوند که تاکنون 5 اردوگاه موقت در شهرهای مبارکه اصفهان، ایرانشهر سیستان و بلوچستان، کبوترخان کرمان، فشافویه تهران و چناران خراسان در حال ساخت است که به طور میانگین 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که در صورت تامین بودجه 45 درصد از زندانیان کشور که جرم مرتبط با مواد مخدر دارند به این اردوگاه‌ها منتقل می‌شوند.

وی افزود: با بهره‌برداری از این اردوگاه‌ها، تعداد زندانیان کشور به نصف کاهش خواهد یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها