سردار مومنی خبر داد:

ترددخودروهای دارای چراغ‌زنون، ممنوع

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از ممنوعیت شماره گذاری و تردد خودروهای دارای چراغ زنون در کشور خبر داد.
کد خبر: ۳۶۶۷۹۱

سردار اسکندر مومنی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایسنا ، با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه‌ در خصوص چراغ‌های «زنون» گفت: بررسی‌های این کار گروه و نظرات کارشناسان که حدود یکماه است جمع‌آوری شده، نشان می‌دهد که چراغ‌های «زنون» آسیب‌های فراوانی را در تصادفات موجب شده و عامل بروز تعداد زیادی از تصادفات در کشور هستند.

وی با اشاره به این که چراغ‌های زنون خصوصا در جاده‌ها حتی بعضا موجب کوری چند لحظه راننده مقابل می‌شود، افزود: بر این اساس تمامی رانندگانی که دارای چراغ‌های «زنون» هستند، تا 15 آذر ماه فرصت دارند تا نسبت به تغییر چراغ خودرو خود اقدام کنند.

رییس پلیس راهور ناجا گفت: از روز امروز (یکشنبه) نیز به شماره‌گذاری نیروی انتظامی ابلاغ شده است که از شماره‌گذاری و نقل و انتقال خودروهای وارداتی دارای چراغ «زنون» در کشور جلوگیری کنند.

سردار مومنی تصریح کرد: پس از پایان مهلت تعیین شده نیز خودروهای در حال تردد دارای چراغ «زنون» ضمن جریمه 13 هزار تومانی توسط پلیس متوقف و به پارکینگ هدایت می‌شوند. 

بر اساس تمهیدات اندیشیده شده ، ستاد‌های معاینه فنی نیز به خودروهای دارای چراغ «زنون» برگه معاینه فنی نخواهند داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها