سرهنگ خانچرلی:

مجرمان کم‌سن در بازداشتگاه نگهداری نمی‌شوند

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ گفت: در گذشته زمانی به برخی از افراد اراذل و اوباش گفته می‌شد که آنان سن و تیپ و هیبتی خاص داشتند، اما متاسفانه در حال حاضر این افراد با سنین کم و هیبتی معمولی مرتکب این گونه جرایم می‌شوند.
کد خبر: ۳۶۲۶۶۸

سرهنگ محسن خانچرلی در گفتگو با ایسنا ، با اشاره به کاهش سن مجرمان افزود: مجرمان کم‌سن و سال در بازداشتگاه‌ها نگهداری نمی‌شوند و نحوه برخورد با آنان مانند مجرمان دیگر نیست این افراد در ندامتگاه نگهداری شده و به جرم آنان در دادگاه اطفال رسیدگی می‌شود.

خانچرلی با بیان اینکه در حال حاضر کارشناسان مسایل اجتماعی در کلانتریها مستقر شده‌اند، اضافه کرد: در پنج ماهه امسال حدود 263 هزار پرونده‌ در کلانتر‌ی های پایتخت تشکیل شده که از این تعداد 21 هزار پرونده‌ منجر به سازش شده است.

رییس‌ پلیس‌ پیشگیری‌تهران درباره فرار مجرمان در زمان انتقال به مراجع قضایی اظهار کرد: در پنج ماهه امسال بیش از 88 هزار متهم از سوی کلانتری های پایتخت بدرقه شده‌اند که تنها تعدادی اندکی از آنان فرار ‌کرده‌اند که میزان آن نیز ناچیز است.

وی درباره واگذاری وسایل دفاعی به برخی از اصناف اظهار کرد: برخی از اصناف مانند طلافروشی ها که مورد تهدید قرار می‌گیرند، از طریق اتحادیه مربوطه به شرکت های انتظام معرفی شده و با تایید پلیس به آنان وسایل دفاعی همچون افشانه داده می‌شود، اما پلیس به صورت مستقیم این گونه ابزار را به اصناف واگذار نمی‌کند.

به گفته رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ بیش از 91 درصد مردم تهران از نحوه حضور و اقدامات پلیس 110 رضایت دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها