کاهش 35 درصدی محصولات کشاورزی اصفهان

قائم‌مقام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در چند سال اخیر به علت خشکسالی‌های پیاپی، 35 درصد کاهش تولید محصولات کشاورزی داشته‌ایم.
کد خبر: ۳۶۲۲۷۲

به  گزارش فارس، محمد نصراصفهانی افزود: در برنامه کشاورزی سعی در رشد 8 درصدی تولید سالانه داریم که در چند سال اخیر با خشکسالی‌هایی روبه‌رو بوده‌ایم. در واقع در چند سال اخیر به علت خشکسالی‌های پیاپی با‌ 35 درصد کاهش تولید محصولات کشاورزی در استان اصفهان روبه‌رو بوده‌ایم. البته با برنامه‌ریزی جدید و مدیریت آب، سعی داریم که کاهش تولید نداشته باشیم و با مدیریت آب به تولید نرمال در سال برسیم.

وی تاکید کرد: توسعه گلخانه‌ای یک صنعت مکانیزه کشاورزی است که با زمین کم، تولید بیشتر کشاورزی را محقق می‌کند. بعلاوه استفاده از روش‌های مختلف مکانیزه در دامپروری و شیلات نیز هزینه‌ها را کاهش داده و تولید و درآمد را افزایش می‌دهد. در این راستا یارانه‌های مطلوب و تسهیلاتی با 4 درصد سود به متقاضیان استفاده از روش‌های مکانیزه در کشاورزی و دامپروری ارائه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها