رئیس هیئت مدیره انجمن غذا، صنعت و سلامت:

سالی 2.2 میلیون نفر در جهان از فقر غذایی می‌میرند

مجید شاهدی رئیس هیئت مدیره انجمن غذا، صنعت و سلامت گفت: 35 درصد از مردم جهان با مشکل تغذیه رو به رو هستند و هر سال 2.2میلیون نفر در جهان به علت نداشتن تعادل در مصرف مواد غذایی و گرسنگی سلولی می‌میرند.
کد خبر: ۳۶۱۰۵۹

به گزارش فارس، رئیس هیئت مدیره انجمن غذا، صنعت و سلامت که در پنجمین همایش «ایمنی غذا، سلامتی جامعه» در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سخن می گفت، تصریح کرد: طبق آمار WHO سالانه حدود 2.2 میلیون نفر در دنیا به علت بیماری‌های ناشی از غذا و آب می‌میرند که مشکل اصلی در این زمینه کمبود تولید غذا نیست بلکه تعادل در توزیع غذا عامل اصلی مرگ و میر مردم جهان است.

وی افزود: با استفاده بهینه از صنایع تولید به ویژه آب، اصلاح روش‌های نگهداری فرآوری و مصرف بهینه گندم، برنج، میوه، سبزی‌های و فرآورده های غذایی می‌توان سطح گرسنگی را کاهش داد. انجمن غذا، صنعت و سلامت یک انجمن مردم نهاد است که با هدف ارتقای سلامت جامعه، با همکاری متخصصان این عرصه از سال 81 با شعار «پیشگیری بهتر از درمان است» فعالیت می‌کند.

پنجمین همایش ایمنی غذا ، سلامتی جامعه 26 مهر به مناسبت روز جهانی غذا در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها