تمام مخالفان را در سراسر عراق دستگیر می کنیم

جام جم آنلاین : به گفته منابع ارتش امریکا و پلیس عراق شش نظامی امریکایی در جریان پنج حمله در روز سه شنبه در عراق کشته شدند.
کد خبر: ۳۵۹۲۱
به گزارش CNN سه نظامی امریکایی در ساعت هشت شب ، سه شنبه در اسکندریه عراق کشته و سه نظامی دیگر مجروح شدند.
در خالدیه در غرب بغداد نیز در انفجاری دیگر سه نظامی امریکایی و یک غیرنظامی عراقی حدود ساعت یک بعدازظهر کشته شدند.
در این انفجار یک نظامی امریکایی و سه عراقی مجروح شدند.
دو کارمند CNN نیز در حومه بغداد کشته شدند و نفر سوم نیز مجروح شد.
آنان در دو اتومبیل در حال بازگشت به بغداد بودند که هدف حمله مهاجمان ناشناس قرار گرفتند.
عیسی محمد مترجم و تهیه کننده و یاسر خطاب راننده CNN کشته شدند و «اسکات مک وینی» فیلمبردار این شبکه که در اتومبیل دیگر بود ، مجروح شد.
در شهر مقدس کربلا یک پلیس عراقی کشته و دو نفر دیگر در حمله به مرکز استقرار نظامیان لهستانی مجروح شدند.
در رمادی نیز مردان مسلح سه افسر پلیس عراق را در مقابل یک پاسگاه پلیس با رگبار گلوله کشتند. ژنرال امریکایی «مارک کیمیت» با اعلام این خبر گفت : امریکا در سراسر عراق در صدد دستگیری مخالفان و ضبط سلاحهای آنان است.
وی گفت : در حملات امریکایی ها به چهار محل در «بایجی» سه مهاجم مسلح کشته شدند.
کیمیت گفت: سربازان امریکایی تلاش می کردند افرادی را که مظنون به عضویت در «ارتش محمد» هستند دستگیر کنند.
«پنج نفر از اعضای این گروه ، ازجمله سه نفر که ما دنبالشان بودیم در این حمله دستگیر شدند».
از زمان شروع جنگ در عراق در مارس گذشته ، مطابق آمار ارتش امریکا 518 نظامی امریکایی در عراق کشته شده اند.
از اول ماه مه که جورج بوش عملیات نظامی در عراق را خاتمه یافته اعلام کرد 379 نظامی امریکایی کشته شده اند.

کشته شدن 3 سرباز امریکایی و 2 غیرنظامی عراقی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها