سرمایه‌گذاری خارجی برای توسعه 3 میدان نفتی ایران

معاون وزیر نفت با اشاره به توافق با کنسرسیوم چینی ـ استرالیایی برای توسعه 3 میدان نفت سنگین، از ثابت ماندن رقم قراردادهای جدید بیع متقابل خبر داد. محسن خجسته‌مهر در گفتگو با مهر با اشاره به مذاکرات انجام گرفته با یک کنسرسیوم چینی ـ استرالیایی برای توسعه 3 میدان نفت سنگین ایران، گفت: هم اکنون مذاکرات با این شرکت‌های خارجی مراحل نهایی خود را پشت سر می‌گذارد.
کد خبر: ۳۵۹۱۵۳

وی با تاکید بر این‌که امضای قرارداد نهایی در گرو آماده‌سازی تمامی شرایط توسعه میادین نفتی خواهد بود، تصریح کرد: وزارت نفت در امضای قراردادهای نفتی چارچوب‌هایی تعریف کرده است که باید به استناد این ضوابط قراردادهای جدید امضا شود.

دبیر ستاد تدابیر ویژه اقتصادی وزارت نفت درباره حجم نهایی قرارداد نفتی با کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های چین و استرالیا، توضیح داد: در صورت نهایی شدن مذاکرات، اصل سرمایه‌گذاری در این پروژه نفتی حدود 655 میلیون دلار خواهد بود.وی با اعلام این‌که قرار است فاینانس این پروژه نفت سنگین توسط یک بانک چینی تامین شود، بیان کرد: این احتمال وجود دارد که تعدادی از پیمانکاران داخلی و خارجی هم در این پروژه مشارکت کنند.منابع خبری پیش از این از نهایی شدن مذاکرات برای امضای قرارداد طرح توسعه 3 میدان نفت سنگین کوه موند، کوه کاکی و بوشکان به کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های چینی و استرالیایی خبر داده بودند.

با توسعه زودهنگام این 3 میدان روزانه 5 هزار بشکه، توسعه فاز یک روزانه 9 هزار بشکه و با تکمیل طرح توسعه در فاز دوم روزانه 20 هزار بشکه نفت سنگین به ظرفیت تولید نفت ایران افزوده می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها