jamejamonline
صفحه نخست عمومی کد خبر: ۳۵۸۸۵۸ ۱۷ مهر ۱۳۸۹  |  ۰۰:۰۴

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف آلو، انگور، کشمش، گوجه‌فرنگی، اسفناج، سیر، تربچه و کلم به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کند. احمدرضا درستی مطلق در گفتگو با فارس افزود: مواد غذایی حاوی آنتی‌‌اکسیدان‌ها به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کنند و برای بازیابی تعادل و هماهنگی حرکتی در سالمندان مفید است.

وی گفت: از مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان می‌توان به آلو، انگور (انگور سیاه) و کشمش، آلبالو، ذغال اخته، اسفناج، سیر، تربچه، کلم (پخته)، گوجه‌فرنگی و انواع توت (سیاه، توت‌فرنگی، تمشک) اشاره کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مطالعات نشان داده است که عصاره 5 نوع میوه و سبزی شامل سیب‌زمینی، پرتقال، سیب،‌ تربچه بویژه گل کلم حاوی ماده‌ای به نام گلوکوسلات هستند که تاثیر آن مشابه داروهای درمان آلزایمر است.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
خبرهای مرتبط

یادداشت

بیشتر
کنترل کرونا با تشویق و تنبیه

کنترل کرونا با تشویق و تنبیه

نقش‎ها را باید جدی گرفت. اگر می‎‌خواهیم پروتکل‎های بهداشتی مقابله با بیماری کرونا رعایت شود، آمار ابتلا به بیماری کاهش پیدا کند یا کمک کنیم آمار مرگ و میر کم شود، باید هر کسی نقش خود را درست انجام دهد.

چرا اصلاح الگوی مصرف را جدی نگرفتیم؟

چرا اصلاح الگوی مصرف را جدی نگرفتیم؟

دقیقاً 10سال پیش، رهبر معظم انقلاب با اشراف کامل از شرایط محیطی و محاطی کشور و آگاهی از آینده جامعه، مهم‌ترین مسأله روز اقتصادی را شیوه مصرف آحاد مردم ومسؤولان و راه برون‌رفت از مشکلات پیش‌رو را صرفه‌جویی عمومی و اصلاح الگوی مصرف دانستند و بر این اساس، شعار سال 88 را «حرکت به سمت اصلاح الگوی مصرف» نام نهادند و فرمودند: «من آنچه را که می‌خواهم در این برهه عرض کنم این است که ملت عزیز جداً از اسراف و زیاده‌روی پرهیز کنند. چون وضع جامعه ما از لحاظ مصرف، وضع خوبی ندارد...عادت‌های ما، سنت‌های ما، روش‌های غلطی که از این و آن یاد گرفته‌ایم، ما را سوق داده است به زیاده‌‌روی در مصرف به نحو اسراف. یک نسبتی باید در جامعه میان تولید و مصرف وجود داشته باشد. امروز در کشور ما اینجوری نیست.»

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر