در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش آسوشیتدپرس، ون جیابائو، نخست وزیر چین، روز شنبه در پی دیداری با ژرژ پاپاندرئو، نخست وزیر یونان در آتن، یونان را یکی از معتبرترین شریکان پکن در اروپا نامید و گفت زمانی که یونان دوباره جمع آوری پول در بازارهای بین المللی را آغاز کند، چین اوراق قرضه دولتی را خواهد خرید.
او همچنین توافقنامه هایی را برای توسعه تجارت و کمک به تقویت صنعت کشتیرانی یونان امضا کرد.
یونان از اوائل سال جاری که از یک سقوط مالی پرهیز کرد، به شدت در جستجوی سرمایه گذاری بین المللی بوده است.
نخست وزیر یونان از چین بابت حمایت هایش سپاسگزاری کرد و گفت معاملات جدید تاثیر مهمی خواهد داشت.
یونان به عنوان بخشی از توافق 140 میلیارد دلاری نجات اقتصادی با اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول، سلسله اصلاحاتی را برای کاهش بدهی های خود به اجرا گذشته است.
نخست وزیر چین در نخستین مرحله سفری دوره ای به اروپا به یونان رفته است. او در این هفته در اجلاس رهبران 68 کشور آسیایی و اروپایی در بروکسل شرکت می کند و سپس از ایتالیا و ترکیه نیز دیدن خواهد کرد.
در بروکسل، ون جیابائو در کنفرانس جداگانه چین و اتحادیه اروپا حضور خواهد یافت. انتظار می رود مذاکرات کنفرانس بر مسائل تجارتی و ارز یوآن ، واحد پول چین متمرکز باشد.
اتحادیه اروپا پس از آمریکا دومین شریک بزرگ بازرگانی چین است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: