اتصال 70 هزار مدرسه به اینترنت ملی

وزیر آموزش و پرورش گفت: قرارداد اتصال70 هزار مدرسه به شبکه اینترنت ملی (اینترانت) این هفته با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امضا می‌شود.
کد خبر: ۳۵۲۷۶۹

به گزارش واحد مرکزی خبر، حمیدرضا حاجی بابایی در ادامه گردهمایی مشترک رؤسای هیات‌های ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و حراست آموزش و پرورش در اردوگاه شهید باهنر افزود: همه مدارس کشور باید به صورت هوشمند و همه کتاب‌ها به صورت الکترونیک درآیند.

حاجی بابایی با بیان این‌که استخدام در آموزش و پرورش باید زیربنای تحول بنیادین باشد، اضافه کرد: تحول بنیادین یعنی این‌که وزیر تشخیص دهد در چند سال آینده چند معلم ریاضی و یا معلم در رشته‌های دیگر نیاز دارد و برای آن سرمایه‌گذاری کند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اعلام این‌که دانشگاه تربیت معلم با قدرت تمام احیا خواهد شد، گفت: مطالعات مربوط به دایر شدن مجدد مراکز تربیت معلم رو به پایان است و به زودی همه مراکز تربیت معلم با استادان قدرتمند فعال خواهند شد.

وی افزود: حتی رئیس جمهور گفته است حق التدریس استادان تربیت معلم20 درصد بیشتر از دیگر استادان باشد زیرا آنان معلم تربیت می‌کنند و معلم مهم‌ترین رکن تعلیم و تربیت و اساس رشد و پیشرفت کشور است.

حاجی بابایی گفت: هم اکنون300 مرکز تربیت معلم و آموزشکده وجود دارد که حتی یک معلم هم تربیت نمی‌کنند و در آن‌ها دانشجویان آزاد تحصیل می‌کنند در حالی که این کار به ما مربوط نیست بلکه وظیفه وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

وی افزود: وظیفه ما تربیت کودکان است و من افتخار می‌کنم که وزیر کودکان، کودکستان و ابتدایی هستم.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به استخدام نیروهای حق‌التدریس با سابقه بیش از شش سال اشاره کرد و گفت: امسال حدود 26 هزار نفر از نیروهای حق ‌التدریس به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند که در این خصوص کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهایت همکاری را با آموزش و پرورش دارد.

وی افزود: همچنین400 نفر بر اساس فهرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نظام تعلیم و تربیت به کار گرفته خواهند شد.

حاجی بابایی در ادامه به ایجاد مجتمع‌های آموزش‌های روستایی اشاره کرد و گفت: براساس این طرح حدود هشت هزار مجتمع آموزشی با امکاناتی نظیر آزمایشگاه، کارگاه، دسترسی به مراکز آموزش ضمن خدمت و شبکه آی‌سی‌تی تشکیل خواهد شد و تأکید می‌کنیم به هر اندازه که امسال این تعداد محقق نشود باید در سال دوم اجرایی شود.

وی به برخی انتقادهای مطرح درباره این طرح اشاره کرد و افزود: این طرح به نفع نظام اسلامی و آموزش و پرورش است.

حاجی بابایی در ادامه به آغاز ساماندهی نیروهای انسانی آموزش و پرورش از داخل وزارتخانه اشاره کرد و گفت: در ابتدای ورود بنده به وزارت آموزش و پرورش تعداد کارمندان ستادی 2300 نفر بود که این میزان هم اکنون به حدود1000نفر کاهش یافته است.

وی افزود: علاوه بر این حداقل15 باب از 22 ساختمان اصلی وزارت آموزش و پرورش به مدرسه تبدیل خواهند شد که هم اکنون نیز پنج یا شش ساختمان به مدرسه تبدیل شده است و ساختمان‌های باقیمانده به راحتی پاسخگوی نیاز ستادی آموزش و پرورش خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به کددار شدن همه نیروها در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: از این پس جذب نیروی انسانی تنها با برنامه‌ریزی و ساماندهی و مجوزهای استخدامی صورت می‌گیرد و هم اکنون نیز اقداماتی نظیر استخدام‌‌های اخیر و کاهش چهار ساعته فعالیت هنرستان‌ها، کمبود نیرو در آموزش و پرورش یا مازاد نیرو در آن بی ‌معنی است.

حاجی بابایی در ادامه به کمبود نیروی دفتردار اشاره کرد و گفت: در حالی که70 هزار دفتردار در کل کشور نیاز داریم تنها توانستیم 30 هزار نفر استخدام کنیم.

وی افزود: هیچکس در شان خود نمی‌دید که این سمت را بر عهده گیرد اما با تبدیل آن به معاونت اجرایی و افزایش حقوق تا 130 هزار تومان افراد بسیاری تمایل به فعالیت در این معاونت دارند.

وزیر آموزش و پرورش به نحوه استخدام حق التدریس‌ها اشاره کرد و گفت: طبق قانون می‌توانیم 26 هزار حق التدریس را در پنج سال استخدام کنیم اما ما امسال اعلام کردیم 26 هزار نفر را که سابقه بیش از شش سال دارند استخدام خواهیم کرد که این کار عملی شد و نمی‌توان نفری یافت که با این میزان سابقه استخدام نشده باشد.

وی درباره استخدام نیروهای نهضت سوادآموزی نیز گفت: با جلسه‌ای که در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس داشتیم بنا شد نهضت یاران سوادآموزی براساس سابقه استخدام شوند و سهمیه استانی در این زمینه لحاظ نشود.

حاجی بابایی افزود: بنابر این تصمیم، نهضت یاران استخدام شدند و حق یک نفر هم در این خصوص ضایع نشد اما سهمیه‌ای هم به استان‌ها ندادیم.

وی در ادامه به نیروهای شرکتی که از پارسال در آموزش و پرورش تدریس می‌کردند اشاره کرد و گفت: همه شرکت‌هایی را که در آموزش و پرورش فعالیت می‌کردند منحل کردیم و حتی 30 هزار سرایدار که نیروی شرکتی بودند، کار معین شدند و به حقوق آنان هم 100 هزار تومان اضافه کردیم.

وی افزود: نمی‌توانیم معلمان شرکتی را کار معین کنیم زیرا این قانون تنها برای امور خدماتی ممکن است و قانون این اجازه را به ما نمی‌دهد و از طرف دیگر نمی‌توانیم این معلمان را حق التدریسی کنیم.حاجی بابایی گفت: وقتی قانون این اجازه را به من نداده است بنده چه کاری می‌توانم برای این معلمان انجام دهم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها