غرفه‌های خالی در نمایشگاه قرآن

شامگاه شنبه 16 مرداد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه جمعی از مدیران و مسوولان قرآنی کشور به مصلی تهران رفت تا هجدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به صورت رسمی گشایش یابد ؛ اما پس از پایان این مراسم شاید اگر سید محمد حسینی فرصت بازدید از بخش‌های مختلف این نمایشگاه را پیدا می‌کرد، متوجه می‌شد که هنوز این نمایشگاه برای افتتاح رسمی و حضور مردم آمادگی لازم را ندارد. به گزارش خبرنگار ما، در روز 17 مرداد که نخستین روز کاری نمایشگاه محسوب می‌شد، وقتی عقربه‌های ساعت عدد 17 را نشان داد و درهای مصلی به روی عموم مردم گشوده شد، مردم و بازدیدکنندگان با نمایشگاهی روبه‌رو شدند که بسیاری از بخش‌ها و غرفه‌های آن یا به طور کامل خالی بود یا پاسخگویی برای آن وجود نداشت و مسوولان فنی و خدماتی نمایشگاه در حال آماده سازی برخی بخش‌ها همچون آموزش، قرآن و فرهنگ ملل اسلامی، صهیونیسم شناسی و... بودند.
کد خبر: ۳۴۵۸۰۰

این مشکل البته در بخش‌هایی چون حوزوی، دانشگاهی، شعر و ادبیات و استان‌ها کمتر به چشم می‌خورد. این بخش‌ها با برنامه‌های مشخص میزبان مردمی بودند که از نقاط مختلف کشور به نمایشگاه آمده بودند.

در همین رابطه بخش شعر و ادبیات نخستین شب شعر خود را با حضور شاعران کشور در نخستین شب نمایشگاه برپا کرد و بخش‌های حوزوی و دانشگاهی هم با حضور حداکثری مسوولان غرفه‌ها و کارشناسان مربوطه پاسخگوی مردم بودند. اما در راهروهای بخش نشر و کتاب تقریبا غرفه‌های خالی بسیاری از ناشران به چشم می‌آمد. چند بخش جدید نمایشگاه هم مانند صهیونیسم‌شناسی و فرهنگ ملل اسلامی که قرار بود 35 کشور را میزبانی کند به طور کامل خالی بودند و عوامل نمایشگاه در حال آماده‌سازی آن.

در این میان روابط عمومی و ستاد خبری نمایشگاه هم هنوز در غرفه‌های خود مستقر نشده بود و امکانات لازم برای خبرنگاران به طور طبیعی فراهم نبود.

همه این موارد در حالی است که مهم‌ترین دلیل گشایش زودهنگام نمایشگاه قرآن پیش از آغاز ماه مبارک رمضان، بهره‌مند شدن مردم و نمایندگان نهادهای حقوقی دیگر استان‌ها و شهرهای کشور است که در این ماه به دلیل مشکلات شرعی نمی‌توانند به پایتخت سفر کنند و از جاذبه‌ها و محصولات این رخداد بزرگ قرآنی و بین‌المللی بهره‌مند شوند. اما شرایطی که نمایشگاه قرآن هجدهم در روز نخست گشایش داشت باعث شده بود تا اکثر بازدیدکنندگان شهرستانی و غیر پایتخت‌نشین از شرایط موجود ناراضی و گلایه مند باشند.

به نظر می‌رسد اگر روند آماده‌سازی بخش‌های مختلف نمایشگاه با سرعت بیشتر سامان بیابد مسافران پایتخت شاید بتوانند تا پیش از آغاز ماه مبارک از تمام ویژگی‌ها، امکانات، برنامه‌ها و محصولات ارائه شده در بزرگ‌ترین رخداد قرآنی کشور و شاید جهان بهره‌مند شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها