پایان سفر آسیایی بیکر در مورد مساله بدهی عراق

جام جم آنلاین: جیمز بیکر نماینده ویژه جرج بوش رییس جمهور امریکا در مورد مساله بدهی عراق روز سه شنبه 30 دسامبر در خاتمه سفر آسیایی خود به امریکا بازگشت تا گزارش ماموریت
کد خبر: ۳۴۳۷۸
در مورد بدهی عراق را به بوش ارایه دهد.

 baker2

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، جیمز بیکر وزیر سابق امور خارجه امریکا در دوران ریاست جمهوری جرج بوش پدر احتمالا برای ارایه گزارش خود به کراوفورد مزرعه خانوادگی بوش خواهد رفت.
بیکر قبل از سفر به ژاپن و چین در یک سفر دوره ای به مسکو ، پاریس ، برلین ، لندن و رم رفته بود تا در مورد بدهی عظیم 120 میلیاردی عراق با مقامات این کشورها گفتگو کند.

baker5

به عقیده واشنگتن این بدهی هنگفت یک مانع عمده در راه بازسازی اقتصاد عراق محسوب می شود.
ژاپن نخستین وام دهنده به عراق در جریان دیدار بیکر از توکیو تعهد کرد بخش قابل ملاحظه ای از طلب خود از عراق که با بهره آن بالغ بر 7 میلیارد دلار می شود را ببخشد.
چین با این که در رده های نخست طلبکاران عراق قرار ندارد ، گفته است مساله بخشودگی بخشی از بدهی عراق را بررسی خواهد کرد.
ولادیمیر پوتین در جریان ملاقات با بیکر گفت: روسیه دومین طلبکار عراق مساله کاهش بدهی عراق را در چارچوب کلوب پاریس حل و فصل خواهد کرد.

baker4

فرانسه وآلمان نیز با صدور بیانیه مشترکی اعلام کردند تخفیف قابل ملاحظه ای در بدهی های عراق قایل می شوند ایتالیا نیز اعلام کرد بخشی از بدهی عراق را مشمول بخشودگی قرار می دهد.
با این حال عراق مبالغ هنگفتی نیز به کشورهای عربی بدهکار است ، اما جیمز بیکر فعلا قصد ندارد برای گفتگو در مورد بدهی های عراق به کشورهای عربی به منطقه سفر کند.

چین کاهش بدهی عراق را بررسی می کند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها