رییس سازمان حمل و نقل جاده ای کشور گفت:تا پایان سال جاری 19 استان و تاپایان سال آینده تمامی کشور به سامانه هوشمند مدیریت راهها مجهز می شود.
کد خبر: ۳۳۹۶۲۵
به گزارش ایرنا، شهریار افندی زاده در جلسه تودیع و معارفه مدیر کل راه و ترابری چهار محال و بختیاری اظهار داشت:توجه ویژه دولت نهم و دهم به راه سازی و حمل و نقل به عنوان محور توسعه، کشور را در وضعیت مطلوبی قرار داده است .
افندی زاده با اشاره به وجود افزون بر25 هزار کیلومتر راه اصلی در کشور افزود:در سال جاری بالغ بر دوهزار و500میلیارد ریال برای بهسازی و تجهیزات راهدارهای کشور هزینه خواهد شد.
معاون وزیر راه و ترابری اظهار داشت:در سال جاری یک هزار و 500 دستگاه اتوبوس به شبکه حمل و نقل افزوده می شود و10هزار کامیون فرسوده با استفاده از تسهیلات ستاد حمل و نقل و سوخت کشور از ناوگان حمل و نقل خارج می شود.
افندی زاده همچنین از راه اندازی12 پایانه مرزی تا پایان سال در کشور خبر داد و گفت:پایانه های بار کشور تا پایان سال به بانک اطلاعاتی سراسری مجهز می شود.
وی تصریح کرد:برطرف کردن نقاط حادثه خیز در کشور از طریق اصلاح هندسی،تجهیز راه های کشور به تابلو های هوشمند ثبت سرعت،آموزش رانندگان حرفه ای و توسعه مجتمع های خدماتی رفاهی از برنامه های این سازمان در سال جاری است.
به گزارش ایرنا،در این جلسه از تلاش های "سیف الله کریمی دهکردی" قدردانی شد و "علی علیخانی فرادنبه ای" با حکم وزیر راه و ترابری به عنوان مدیر کل جدید راه وترابری چهار محال و بختیاری منصوب شد.