افزایش 28 درصدی کشت سویا در اراضی مازندران

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش 38 درصدی کشت سویا در اراضی زارعی استان در فصل زراعی جاری خبر داد.
کد خبر: ۳۳۸۴۳۵

به گزارش مهر، وحید کاوه بعد از ظهر سه شنبه در جلسه شورای کشاورزی استان در ساری افزود: با توجه به ادامه خشکی هوا و عدم بارش نزولات آسمانی انعقاد قرارداد سویا استان مازندران با تأخیر مواجه شده است.

وی خاطر نشان کرد:تا پایان خرداد ماه امسال در سطح 12 هزار هکتار قرارداد کشت سویا با شش هزار و 577 نفر از کشاورزان منعقد شده که این مقدار نسبت به سال گذشته حدود 8/28 درصد افزایش داشته است .

کاوه افزود: هشت هزار و 794 هکتار از سطوح بذرکاری ، پنج هزار و 932  هکتار سبز و سه هزار و 321 هکتاراز اراضی سویا در فصل زراعی امسال بیمه شده است.
 
به گفته وی، مقدار 829 تن بذر از ارقام ساری ، تلار ، سهیل و سحر ، 599 تن کود اوره ، 599 تن کود فسفات ،  چهارتن کود پتاس ، 31 تن کود گوگرد ، ده هزار  پاکت باکتری و چهار هزار و 660  لیتر سم علفکش قبل از کاشت ترفلان در راستای توسعه کشت دانه روغنی سویا در بین کشاورزان سویاکار توزیع شد..

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها