اخراج از دانشگاه و ممنوعیت 3 ساله شرکت در کنکور سقف مجازات دانشجویان متخلف است

اخراج، مجازات دانشجویان هرمی

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به جزئیات برخورد با دانشجویان فعال در شرکت‌های هرمی گفت: دانشجویانی که با فعالیت در شرکت‌های هرمی فضای دانشگاه را ناامن کنند از دانشگاه اخراج می‌شوند و تا 3 سال حق شرکت در کنکور را ندارند. سید‌مهدی طیبی تفرشی در گفتگو با مهر افزود: شیوه‌نامه انضباطی دانشجویان که برای دانشگاه‌های کشور اجرا می‌شود آخرین بار در سال 84 مورد ویرایش قرار گرفته بود و در آن زمان چندان بحث شرکت‌های هرمی و مشکلات ناشی از آن در جامعه مطرح نبود اما پس از بازنگری شیوه‌نامه در سال 88 موضوع شرکت‌های هرمی به عنوان یک بند مهم به آن اضافه شد.
کد خبر: ۳۳۷۵۲۶

وی اضافه کرد: در این شیوه‌نامه آمده است که فعالیت در شرکت‌های هرمی و امثال آن تخلف است و متخلف در صورت وجود شاکی خصوصی باید جبران خسارت کند، به این معنی که میزان پولی که از سایر افراد دریافت کرده است را باید پرداخت کند.

به گفته طیبی تفرشی، در صورتی که دانشجوی متخلف یک مرتبه به شورای انضباطی بیاید و حکمی برای وی صادر شود با تنبیهات بندهای 7 تا 12 از جمله محرومیت از تسهیلات رفاهی دانشگاه یا ایجاد تغییر در آنها از قبیل وام، خوابگاه و غیره، دریافت خسارت از دانشجو، منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال و منع موقت از تحصیل به مدت دو نیمسال بدون یا با احتساب سنوات مواجه می‌شود.

وی اظهار کرد: در صورت تکرار تخلف، قانونگذار برای دانشجوی متخلف بسیار سخت گرفته است که بر اساس بند 20 تنبیهات، دانشجو از دانشگاه اخراج می‌شود و تا 3 سال نمی‌تواند در کنکور نیز شرکت کند. در واقع عدم مجوز شرکت در کنکور نیز برای فرد متخلف اعمال می‌شود.

دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت در خصوص میزان وجود آسیب عضویت و یا فعالیت در شرکت‌های هرمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به مهر گفت: با توجه به این‌که در 2 سال اخیر تمامی احکام صادره در دانشگاه‌ها با یک رونوشت به اطلاع شورای مرکزی می‌رسند ما در 2 سال اخیر با هیچ نمونه‌ای از فعالیت دانشجویان علوم پزشکی در حیطه شرکت‌های هرمی برخورد نکرده‌ایم.

وی افزود: تنها موردی که در دانشگاه‌های علوم پزشکی در مورد فعالیت در شرکت‌های هرمی بوده است مربوط به سال 86 است که آخرین موردی بوده که 3دانشجو با فعالیت‌های خود فضای دانشگاه و خوابگاه را ناامن کرده بودند و در نهایت نیز حکم‌های لازم به دلیل ناامن کردن فضای دانشگاه به این افراد ابلاغ شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها