در همدان برگزار می شود

همایش سفال و سرامیک لالجین ، مرداد ماه

همایش سفال و سرامیک لالجین همزمان با نمایشگاه سراسری صنایع دستی مردادماه در همدان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۳۳۷۱۴۳

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان همدان در گفتگو با ایسنا ، بیان کرد: در سال‌های گذشته، نمایشگاه صنایع دستی را با حضور جمع کثیری از هنرمندان برجسته‌ صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور برگزار می‌کردیم. امسال نیز در نظر داریم، این نمایشگاه را اوایل مردادماه برپا کنیم. همچنین در کنار آن، با همکاری گروهی از هنرمندان، موسیقی سنتی، فولکلوریک و آداب و رسوم محلی اقوام مختلف معرفی می‌شود.

اسدالله بیات اظهار کرد: هم‌زمان با این نمایشگاه، همایش سفال و سرامیک لالجین با هدف بررسی شرایط و وضعیت این سفال و معرفی آن برگزار خواهد شد.علاوه بر این درنظر داریم، جشنواره‌ تابستانی را با هدف گردشگری در نیمه‌ دوم شهریورماه برگزار کنیم. البته تلاش خواهیم کرد، این جشنواره در یکی از پارک‌های بزرگ همدان و در صورت امکان، در دیگر شهرستان‌های استان برپا شود.

به گفته وی ، معرفی غذاهای محلی از برنامه‌هایی است که در جشنواره‌ تابستانی گنجانده خواهد شد. از استان‌های دیگر نیز دعوت می‌شود تا در این جشنواره شرکت و نسبت به معرفی آداب و رسوم اقوام محلی خود اقدام کنند.

بیات با بیان این‌که شرکت تمام استان‌ها در چنین جشنواره‌ای اهمیت بسیاری دارد ، افزود: امسال تلاش می‌کنیم، این برنامه را گسترده‌تر انجام دهیم و بویژه در بخش گردشگری تعداد زیادی از جاذبه‌های گردشگری را معرفی و تورهای استان‌گردی را برگزار کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها