به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره ، مقامات پلیس جامائیکا اعلام کرند که روز گذشته «کریستوفر دودوس کوک» سلطان مواد مخدر این کشور را بدون هیچگونه درگیری در یکی از پستهای ایست و بازرسی در خارج از شهر کینگاستون پایتخت جامائیکا دستگیر کردند.
بنا بر این گزارش ، کوک 42 ساله از سوی سفارت آمریکا برای استرداد وی به این کشور به اتهام جرایمی چون قاچاق مواد مخدر و اسلحه تحت تعقیب بوده است.
«اوون الینگتون» افسر پلیس جامائیکا در نشست خبری پس از دستگیری «کوک» با اشاره به اینکه وی در شرایط جسمانی خوبی به سر میبرد ، افزود: شرایط دستگیری وی در حال بررسی است.
گزارشهای رسیده حاکی از آن است که افرادی ناشناس قصد داشتند تا کوک را به مقامات سفارت آمریکا در کینگستون تحویل داده بدهند اما وی توسط پلیس در یکی از پستهای ایستو بازرسی بدون هیچگونه خشونتی دستگیر شد.
این گزارش افزود: در جریان درگیریهای 4 روزه ماه گذشته میان او و نیروهای پلیس در «تیولی گاردن» یکی از محله های فقرنشی ن، 73 نفر کشته شدند.
فارس
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم