حسین ابراهیمی نماینده بیرجند در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان صبح امروز یکشنبه جلسه داشت،گفت: نامه علی مطهری به هیئت در خصوص اظهاراتش درباره مراسم 14 خرداد سالگرد ارتحال امام (ره) مورد بررسی قرا ر گرفت و برای هیئت رفع شبهه شده است.
وی افزود: هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان به این نتیجه رسیده که مطهری اصولگرا است و اخراج وی از فراکسیون منتفی است.
در مراسم 14 خرداد در مرقد امام خمینی ر(ه) برخی با طرح شعارهایی علیه سید حسن خمینی مانع سخنرانی وی شدند و مطهری در این زمینه یادداشتی نوشت که در سایت ها منتشر شد و برخی از نمایندگان اصولگرا معتقد بودند که مطهری باید از فراکسیون اصولگرایان اخراج شود.
هیئت داوری فراکسیون از مطهری خواست تا در جلسه این هیئت حضور یابد و پیرامون اظهارات خود توضیح دهد که مطهری در خصوص اظهاراتش نامه ای به هیئت داوری نوشته و توضیحاتی داد.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم