رادان خواستار شد :

افزایش اعتبار در طرح انسداد مرزها

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خواستار افزایش اعتبار در روند اجرای مطلوب طرح انسداد مرزها در کشور شد.
کد خبر: ۳۳۲۶۲۶

به گزارش مهر در سنندج، احمدرضا رادان بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه اولین یادواره سرداران و 130 شهید فرماندهی انتظامی استان کردستان اظهار داشت: اجرای طرح انسداد مرزها تا کنون با شرایط نسبتا خوبی پیش رفته ولی اجرای مطلوب آن و کسب نتایج بهتر نیازمند اعتبار لازم است.

وی با اشاره به برنامه های نیروی انتظامی در زمینه نحوه اجرایی کردن طرح انسداد مرزهای غربی و شرقی کشور، بیان داشت: نیروی انتظامی در یک بررسی کامل و جامع برنامه های مدون و قابل اجرا در خصوص وضعیت مرزهای کشور را طراحی و تدوین کرد و بر اساس اولویت این برنامه را وارد مرحله اجرایی کرد.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: مرزهای شرقی کشور به عنوان اولویت اول و مرزهای شمال غربی کشور به عنوان اولویت دوم در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفت و خوشبختانه این مرحله از کار در سال اول اجرا شد و حفر کانال، ساخت دیوارهای سنگی، افزایش شمار پاسگاه ها و برجک های نگهبانی از جمله مهمترین اقدامات در این راستا بود که با موفقیت به مرحله اجرا در آمد.

وی گفت: یکی از مهمترین نیازهای نیروی انتظامی برای اجرای بهتر این طرح در حال حاضر تامین اعتبار مورد نیاز برای حمایت بهتر از ساکنین در مناطق مرزی است که امیدواریم این مهم توسط دولت مورد توجه قرار گرفته و همچنان به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار قرار گیرد.

رادان نتایج حاصل از اجرایی کردن طرح انسداد مرزها را نسبتا قابل قبول ذکر کرد و افزود: آنگونه که مورد رضایت کامل ما باشد این طرح اجرا نشده و باید برای رسیدن به شرایط مطلوب تلاش کرد و حتما این مهم همچنان جزو برنامه های کاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی خواهد بود.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به ادامه اجرای طرح امنیت اجتماعی در کشور، خاطرنشان کرد: برخورد با اراذل و اوباش، برخورد با مواد فروشان و مزاحمین نوامیس مردم از جمله اقدامات نیروی انتظامی در سال جاری بوده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: علاوه بر این مهم در سال جاری نیز طرح برخورد با توزیع کنندگان فیلم های غیرمجاز که در تلاش برای ترویج ابتذال در کشور هستند در دستور کار قرار گرفته و خوشبختانه تاکنون به نتایج مثبت و قابل قبولی نیز در این زمینه دست پیدا کرده ایم.

اولین یادواره سرداران و 130 شهید فرماندهی انتظامی استان کردستان امروز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استان، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر در سنندج برگزار شد و طی آن از 10 خانواده شهید و جانباز نیز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

کردستان از امنترین مناطق کشور است

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران استان کردستان را از جمله امن ترین مناطق در کشور ذکر کرد.

وی اظهار داشت: به برکت حضور نیروی های مسلح قوی و در خط ولایت فقیه و همچنین مشارکت و حضور همه جانبه مردم، استان کردستان هم اکنون از جمله امن ترین استانهای کشور به شمار می رود.

وی افزود : دشمنان انقلاب اسلامی و گروهکهای ضد انقلاب از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون از تمامی حربه ها برای ضربه زدن به نظام اسلامی بهره برداری نموده و در مقاطعی حتی به جنگ مسلحانه نیز روی آوردند ولی به برکت آگاهی و بصیرت مردم و همچنین حضور نیروی های مسلح قوی که برگفته از بطن جامعه و مردم محلی بودند، امروز کردستان در امنیت و آرامشی قابل قبول قرار دارد.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فتنه های دشمن و عوامل آنها در استان کردستان، بیان داشت: در همان روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان این نظام با بسیج تمامی امکانات خود در پی فتنه ای در کردستان بودند که خوشبختانه خیلی سریع این فتنه دفع شد و مردم بدون توجه به شعارهای توخالی دشمن همچنان همراه و همگان با نظام اسلامی هستند.

برخورد قاطع پلیس با اخلالگران

وی در ادامه با اشاره به قاطعیت نیروی انتظامی در خصوص برخورد با اخلال گران نظم و امنیت عمومی در کشور، افزود: نیروی انتظامی به برکت حرکت در خط ولایت فقیه همچنان مقتدر و آماده از دستاوردهای نظام اسلامی دفاع و در این راستا با هیچ کسی تعارف ندارد و با اخلال گران نظم و امنیت عمومی در جامعه با قاطعیت هر چه تمامتر برخورد خواهد کرد.

رادان افزود: متاسفانه در سال گذشته نیز فتنه گران که دل در کشورهای خارجی داشتند با بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود تلاش داشتند تا به این نظام اسلامی و الهی ضربه بزنند و در این راه از تمامی قدرت و نفوذ دولت های غربی نیز استفاده نمودند ولی هوشیاری و بصیرت مردم و حرکت در مسیر ولایت فقیه باعث شد تا بار دیگر توطئه های آنان نقش برآب شود.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: فتنه گران در مسیر برنامه های خود از تمامی ابزارها و امکانات بهره برداری نموده و حتی در این راه از شیوه های هنری نیز استفاده کردند ولی در مقابل سیل خروشان ملت کم آورده و برای همیشه از صحنه تاریخ حذف شدند.

وی گفت: مردم در جریان فتنه های بعد از انقلاب درسی به فتنه گران داد که برای همیشه تاریخ به عنوان عبرت باقی خواهد ماند و کار به جایی رسیده که این فتنه گران در جلسه های اخیر از شکستهای خود در مقابل سربازان ولایت و مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی احساس یاس و نامیدی کرده اند.

رادان در پایان با اشاره به حضور مقتدر نیروی انتظامی در تمامی صحنه های دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: نیروی انتظامی مقتدر و با پیروی از آرمانهای امام راحل (ره)، خون شهیدان و خانواده های معظم آنها و رهنمودهای مقام معظم رهبری از دستاوردهای ارزشمند این نظام الهی دفاع خواهد کرد.

اولین یادواره سرداران و 130 شهید فرماندهی انتظامی استان کردستان امروز دوشنبه با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استان، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده های معظم شاهد و ایثارگر در سنندج برگزار شد و طی آن از 10 خانواده شهید و جانباز نیز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها