در مسجد اعظم قم برگزار شد

مراسم سالگرد ارتحال امام (ره)

مـراسم سالگرد ارتحال حضرت امـام خمینی (ره) ازسوی رهبرمعظم انقلاب دیشب در مسجد اعظم قم برگزار شد.
کد خبر: ۳۳۲۰۹۰

به گزارش واحد مرکزی خبر در این مراسم که حضرات آیـات وحید خـراسانی ، شبیری زنجـانی ، صافی گلپایگانی ، نوری همدانی ، جوادی آملی ، علوی گرگانی ، حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقـلاب ، نمایندگان بیوت مراجع تقلید ، آیت الله مقتدایی مدیر حوزه هـای علمیه،‌ برخی از اعضای مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه ، مسئولان استانی طلاب و روحانیون و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی گفت: امام خمینی (ره) اسلام را از غربت به عزت نشاند و احیاگر مکتب اسلام و معارف اهل بیت(ع) شد .

عضو مجلس خبرگان رهبری افـزود : بنیانگذار جمهوری اسـلامی تحولات جهـانی را بـا ایجاد انقلاب اسلامی مدیریت و دست اجانب را از ایران کوتاه کرد .

وی طرح نظریه ولایت فقیه و تصدی این جـایگاه را از ویژگی های منحصر بفرد امام راحل در میان فقهای شیعه در دوران غیبت امـام عصر (عج) برشمرد و افزود : ولایت فقیه از بنیان هـای اصیل فقه شیعه است که علمای بزرگی درباره آن بحث کردند اما حضرت امام خمینی (ره) آن را در جامعه پیاده کرد .

امام جمعه موقت تهران بـا اشاره به تصدی امر ولایت و هدایت جامعه اسلامی از سوی حضرت آیت الله خامنه ای پس از ارتحال امام خمینی (ره) گفت: رهبر معظم انقلاب دراین مسئولیت ، درطول 21 سال همچنان راه امام را با شفافیت و دقت ادامه می دهد وتنها ایشان تبیین کننده درست خط امام هستند .

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی خاطرنشان کرد : برای رسیدن به توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور ، آحـاد ملت بـاید با پیروی از رهبر معظم انقلاب همواره از جمهوری اسلامی که یادگار ماندگار امام خمینی (ره) است حفاظت کنند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها