حج و زیارت: عمره‌گزاران، سوء برخورد سعودی‌ها را گزارش کنند

رئیس سازمان حج و زیارت از عمره‌گزاران امسال خواست که در طول سفر ضمن پرهیز از برخورد با مأموران سعودی، هرگونه سوء رفتار و برخورد نامناسب مأموران عربستانی را تنها به مدیران و روحانیون کاروان گزارش کنند. به گزارش فارس، علی لیالی خطاب به زائران گفت: تمام مقدمات و لوازم سفر، آسایش و حفظ کرامت شما زائران عمره‌گزار فراهم شده است، شما در حین برگزاری عمره مفرده امسال، نوع حضور دیگر زائران کشورهای اسلامی را ملاحظه خواهید کرد و متوجه خواهید شد که امکانات فراهم شده برای زائران ایرانی بسیار مناسب و مطلوب‌تر از دیگر زائران است.
کد خبر: ۳۲۸۳۴۵

وی افزود: اولین جایی که زائران عمره‌گزار با مأموران سعودی مواجه خواهند شد، فرودگاه خواهد بود. مأموران سعودی وظایف قانونی دارند که باید به آن عمل کنند و شما متوجه باشید که ورود به یک کشور خارجی، مسوولیت‌های خاصی را دارد که باید آن را انجام دهید.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به این نکته که ممکن است مأموران سعودی در طول سفر رفتاری خارج از قاعده و وظیفه خود با زائران ایرانی داشته باشند، خاطر‌نشان کرد: اگر شما زائران احساس کردید که یک مأمور دارد با برخوردهای خود باعث آزار و اذیت شما می‌شود، جریان را به مدیران و روحانیون کاروان خود سریعا گزارش کنید و خود با مأمور سعودی مقابله به‌مثل نکنید.

لیالی گفت: شما زائران نباید به گونه‌ای رفتار کنید که منجر به درگیری شود و از طرفی هم نباید برخوردهای شما آنقدر با ملاطفت باشد که طرف‌های سعودی خیال کنند ما از موضع پایین و ضعف با آنها مواجه می‌شویم.

وی نحوه عملکرد و برخورد زائران عمره‌گزار را به عنوان یکی از پایه‌های برگزاری موفق مناسک عمره دانست و تصریح کرد: اگر می‌خواهید به اهداف این سفر معنوی دست یابید، بیشتر وقت خود را صرف هدف اصلی انجام عمره مفرده کنید و زمان کوتاه 12 روزه حضور خود در مکه و مدینه را مغتنم بشمارید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها