طارزاده خبر داد:

کمبود هیئت علمی تمام وقت در دانشگاه سوره

معاون آموزشی دانشگاه سوره گفت: در حال حاضر 28 عضو هیئت علمی تمام وقت در دانشگاه سوره استخدام هستند و برای جذب هیئت علمی مجبور هستیم برای هر رشته 2 یا 3 استادیار جذب کنیم که پذیرش آنها منوط به پذیرش دانشجو در آن رشته است.
کد خبر: ۳۲۷۹۸۰

عبدالکریم عطارزاده در گفتگو با مهر اظهار داشت: یکی از راههایی که وزارت علوم پیش روی ما گذاشته این است که در هر رشته 3 استادیار برای فوق لیسانس معرفی کنیم، ما پیگیر این مسئله هستیم تا سال آینده برای بیشتر رشته ها این کار انجام شود اما در حال حاضر بار علمی دانشگاه سوره بر دوش استادان مدعو قرار دارد.

وی با بیان اینکه از سال آینده، دانشجو در مقطع دکترا در این دانشگاه پذیرش می شود ، افزود: ما برای پذیرش دانشجو در مقطع دکترا باید 3 دوره فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد داشته باشیم که اکنون دو دوره در این مقطع دانشجو فارغ التحصیل شده است.

معاون آموزشی دانشگاه سوره با اشاره به ایجاد ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد گفت: امسال در مقطع کارشناسی ارشد برای 15 نفر در رشته های نقاشی ، گرافیک ، صنایع دستی ، ادبیات نمایشی ، ارتباطات و آهنگسازی ظرفیت ایجاد کرده ایم.

وی اضافه کرد: اکنون در حال مذاکره با وزارت علوم هستیم تا در آینده نزدیک، حدود 5 تا 6 رشته جدید در دانشگاه راه اندازی شود و در نظر داریم رشته های «هنر در جهان اسلام» و «هنر ایران در دوران اسلامی» که مقطع کارشناسی آنها وجود دارد نیز در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد شوند.

عطارزاده خاطرنشان کرد: میزان سقف شهریه دانشجویان این دانشگاه را وزارت علوم تعیین می کند و بودجه دولتی که امسال برای دانشگاه تصویب شد 800 میلیون تومان بود و منتظر اجرایی کردن آن در سال تحصیلی جدید هستیم.

وی با اشاره به اعطای تسهیلات به دانشجویان دانشگاه سوره گفت: در حال حاضر تسهیلات خوابگاه برای دانشجویان این دانشگاه وجود ندارد اما دیگر مزایایی که از سوی وزارت علوم به دانشجویان اختصاص داده می شود به دانشجویان دانشگاه سوره نیز تعلق می گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها