سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور از تهران می‌رود

معاون حفظ و احیا و ثبت آثار تاریخی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از بررسی کارشناسی چند استان برای انتقال این سازمان به استانی دیگر، با هدف کم شدن بار جمعیتی شهر تهران خبر داد.
کد خبر: ۳۲۴۲۱۱

مسعود علویان‌صدر در گفت‌وگو با ایسنا، در این‌باره بیان کرد: سیاست دولت این است که برخی سازمان‌ها و اداره‌های دولتی به استان‌های هم‌جوار منتقل شوند تا به این ترتیب، تلاش شود بار جمعیتی تهران تا حدی کم شود.

وی ادامه داد: بر این اساس، سازمان میراث فرهنگی گزینه‌هایی را برای جابه‌جایی بررسی می‌کند. در واقع، کارهای کارشناسی در دست انجام‌اند و اگر به نتیجه‌ی نهایی برسیم، آن را اعلام خواهیم کرد.

او با تأکید بر این‌که انتقال سازمان مرکزی به یکی از استان‌ها قطعی است، اظهار داشت: تمام استان‌های اطراف استان تهران اعم از قزوین، اصفهان، قم، اراک و مازندران در دست بررسی کارشناسی هستند.

علویان‌صدر در پاسخ به این‌که آیا این انتقال برای کارکنان سازمان مشکلی را به‌وجود نمی‌آورد؟ گفت: پیش‌بینی‌های لازم در این‌باره می‌شود. اکنون این مسأله درحال بررسی است که وقتی می‌خواهیم منتقل شویم، چه تمهیداتی باید اندیشیده شود تا همکاران به‌راحتی زندگی خود را داشته باشند و مشکلی برای آن‌ها پیش نیاید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها