برگزاری جشنواره بزرگ فرهنگ ملل در ایران

رئیس‌جمهور با طرح پیشنهاد برگزاری جشنواره بزرگ فرهنگ ملل در کشور گفت: رئیس‌جمهور آمریکا بمب اتم را به دنیا هدیه می‌کند، اما ایرانیان انسانیت، زیبایی و هنرمندی را به دنیا هدیه می‌دهند. به گزارش مهر، محمود احمدی‌نژاد در همایش تجلیل از خادمان ستاد دائمی تسهیلات سفرهای کشور که صبح دیروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، افزود: نوروز یک تجلی از بالندگی انسان و فرهنگ متعالی ملت ایران است. همان فرهنگی که امروز جامعه بشری به آن نیازمند هستند. فرهنگ پاکی، یگانه‌پرستی، اندیشه‌های نیک، صلح و دوستی که باید به آن اهمیت دهیم.
کد خبر: ۳۲۱۵۰۶

رئیس‌جمهور با بیان این‌که بین همه اقوامی که جشن دارند، تنها جشن ایران‌زمین است که ثبت جهانی می‌شود، عنوان کرد: اولا باید این جشن معرفی شود و ثانیا سازمان میراث فرهنگی باید برنامه‌ای را طراحی کند که دولت هم از آن حمایت خواهد کرد تا با همکاری مجلس و همه صاحب‌نظران هر سال در ایران و با کمک ایران یک جشنواره بین‌المللی به بهانه نوروز برپا شود تا انسانیت انسان مشخص گردد.

وی با اشاره به مستکبران و برخی کشورهای غربی عنوان کرد: آنان هر چه جلسه می‌گذارند برای تجاوز و تحقیر انسان‌ها و چاپیدن ملت‌هاست حتی از علم که باید برای تعالی انسان استفاده کنند برای سرکوب ملت‌ها استفاده می‌کنند.

احمدی‌نژاد با اعلام این‌که باید یک جشنواره بزرگ فرهنگ ملل در کشور درست کنیم، اظهار کرد: در این جشنواره فرهنگی بزرگ از همه ملت‌ها دعوت می‌کنیم که هر کسی حرفی از فرهنگ، هنر و انسانیت دارد به اینجا بیاید تا دل ملت‌ها به هم پیوند بخورد. اینجاست که پاکی‌ها ظهور پیدا می‌کند و کینه‌ها زائل می‌شوند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که هم اکنون نیازمند نظامات جدید فرهنگی در دنیا هستیم، گفت: با این رویه‌ای که مستکبران پیش گرفته‌اند تا تک‌تک این 7 میلیارد جمعیت کره زمین را ساقط نکنند، دست‌بردار نخواهند بود.

در همایش تجلیل از خادمان ستاد دائمی تسهیلات سفرهای کشور، حمید بقایی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، سیدرضا موسوی معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، افندی‌زاده معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و خاتمی رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به ایراد سخنرانی پرداختند. در این مراسم لوح تقدیر از سوی رئیس‌جمهور به خادمان ستاد دائمی تسهیلات سفرهای کشور اهدا شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها