خراسان جنوبی 10 هزار شغل لازم دارد

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای کاهش نرخ بیکاری در استان باید سالانه 10 هزار شغل جدید دراین استان ایجاد کنیم.به گزارش خبرنگار ما از بیرجند ، وی با بیان این‌که در حال حاضر نرخ بیکاری در استان 6/ 9 درصد است، افزود: باید این میزان طی 5 سال آینده به 7 درصد برسد. قهرمان رشید در جلسه دیروز شورای اداری استان، ایجاد اشتغال در استان را یک ضرورت خواند و گفت: باید تا سال 93 سالانه نیم درصد نرخ بیکاری را کاهش داده و 50 هزار شغل جدید ایجاد کنیم.
کد خبر: ۳۲۱۴۸۳

وی گفت: سهم هر دستگاه در ایجاد اشتغال از سوی استانداری مشخص و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ خواهد شد. استاندار خراسان جنوبی از تدوین سند توسعه شهرستان‌ها تا پایان اردیبهشت ماه خبرداد و گفت: سند توسعه برخی از شهرستان‌های استان آماده شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های میان مدت، دراز مدت و کوتاه مدت در جهت توسعه استان گفت: در سایر بخش‌ها از جمله ورزش و کشاورزی نیز سند توسعه آماده شده که بزودی نهایی خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی از تمامی دستگاه‌های اجرایی استان خواست برنامه یکساله، برنامه راهبردی سند توسعه و چشم‌انداز کاری واجرایی خود را تا فروردین تدوین و به استانداری ارسال کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها