حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، حسین پرسان امروز در نشست خبری با اشاره به برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از دوم تا ششم اردیبهشت امسال گفت: با وجود معدود تحرکات کشورهای غربی علیه ایران حضور شرکتهای خارجی و بین المللی در این گردهمایی نفتی افزایش قابل توجهی یافته است.
وی از افزایش 10 درصدی حضور شرکتهای خارجی در نمایشگاه بین المللی نفت امسال خبر داد و افزود: 929 شرکت داخلی برای حضور در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ثبت نام کرده اند.
مدیر پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی ایران با اشاره به اختصاص بیش از 33 هزار متر مربع فضا برای شرکتهای داخلی تصریح کرد: همچنین در نمایشگاه امسال بیش از 10 هزار متر مربع فضا برای حضور 401 شرکت خارجی پیش بینی شده است.
به گفته این مقام مسئول تاکنون یکهزار و 330 شرکت داخلی و خارجی در فضایی به وسعت 43 هزار متر مربع ثبت نام کرده اند.
پرسان با بیان اینکه امسال 2 همایش جانبی در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین المللی نفت برگزار می شود از اختصاص سالن هایی برای توسعه همکاری های صنعت نفت با دانشگاه های معتبر داخلی خبر داد و افزود: در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی 6 سالن برای شرکتهای خارجی و 25 سالن برای شرکتهای داخلی اختصاص داده شده است.
به گفته وی در این گردهمایی بین المللی صنعت نفت از 30 کشور دنیا همچون اتریش، اسپانیا، اوکراین، امارات، انگلیس، ایتالیا، آلمان، برزیل، بلژیک، تایوان، تایلند، چک، چین، روسیه، دانمارک، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوئد، سویس، عربستان، عمان، فرانسه، فنلاند، کره جنوبی، مکزیک، نروژ، هلند، هند و مالزی حضور دارند.
وی همچنین از رونمایی برخی از قطعات و تجهیزات ساخت داخل در نمایشگاه نفت خبر داد و یادآور شد: در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از تجهیزات درون چاهی ساخت کشور رونمایی می شود.
پرسان با اشاره به حضور 4 شرکت بزرگ فرانسوی درنمایشگاه نفت امسال اظهار داشت: همچنین شرکت های چینی نیز برای حضور در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی استقبال قابل توجهی کرده اند به طوریکه تعداد شرکت های چینی به 3 برابر افزایش یافته است.
این مقام مسئول از تشکیل دبیرخانه دائمی نمایشگاه بین المللی نفت در وزارت نفت خبر داد و تصریح کرد: وظیفه این دبیرخانه برنامه ریزی برای تشکیل شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در تهران است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....