جاسازی 25 کیلو کراک در محموله بادمجان

2 قاچاقچی که قصد داشتند به طور جداگانه محموله‌های مواد مخدر (کراک و شیشه)‌ را به فروش برسانند، در تهران دستگیر شدند. به گزارش «جام‌جم»، روز گذشته ماموران کلانتری 152 خانی‌آباد تهران در تماس مردمی اطلاع یافتند که راننده یک دستگاه کامیون قصد دارد یک محموله مواد مخدر را به یکی از میادین تهران انتقال دهد.
کد خبر: ۳۱۹۵۸۲

ماموران پس از این تماس، تحقیقات در این خصوص را آغاز کردند که معلوم شد گفته‌های فرد تماس‌گیرنده صحت دارد و راننده کامیون در یکی از میادین جنوبی شهر در حال تردد است. ماموران پس از تعقیب راننده، خودرویش را متوقف کردند و به بررسی مدارک وی پرداختند که معلوم شد مرد راننده برگه مربوط به حمل کالا را که بادمجان است، در اختیار ندارد.

ماموران کلانتری 152 خانی‌آباد پس از بازرسی کامیون، 25 کیلو مواد مخدر (کراک)‌ را که به طرز ماهرانه‌ای در میان بار بادمجان جاسازی شده بود، کشف کردند.

با کشف این محموله، راننده قاچاقچی روانه بازداشتگاه کلانتری شد و در بازجویی‌‌‌های پلیسی اعتراف کرد که در قبال دریافت مبلغی از یک قاچاقچی، محموله مواد مخدر را در بندری در جنوب کشور تحویل گرفته و قصد انتقال و تحویل دادن آن به یک قاچاقچی در تهران را داشته که ناکام مانده است.

کشف 3 کیلو شیشه از چمدان مسافر

گزارش دیگری در این ارتباط حاکی است، ساعت 13 بعدازظهر پنجشنبه گذشته، ماموران اداره آگاهی و موادمخدر فرودگاه مهرآباد تهران در حال کنترل مسافران پرواز هوایی تهران ـ کیش، متوجه مسافری میانسال شدند که چمدانی را روی دستگاه ایکس روی قرار داد و از آن محل دور شد.

ماموران با مشکوک شدن به این مسافر مرد، چمدان وی را مورد بررسی قرار دادند که معلوم شد بیش از 3 کیلوگرم موادمخدر (شیشه)‌ در جداره چمدان به طرز ماهرانه‌ای جاسازی شده است.

با کشف این محموله، ماموران به تعقیب مسافر میانسال پرداختند و او را قبل از خروج از فرودگاه شناسایی و دستگیر کردند. با انتقال این مرد به اداره پلیس فرودگاه مهرآباد تهران، وی مورد بازجویی قرار گرفت و به نگهداری محموله موادمخدر (شیشه)‌ اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها