بانوی ارمنی در آمل به دین اسلام مشرف شد

یک بانوی مسیحی اهل کشور ارمنستان با حضور در دفتر امام جمعه آمل با ذکر شهادتین به دین مبین اسلام مشرف شد.
کد خبر: ۳۱۸۹۶۳

به گزارش مهر، هاسمیک هاکوپیان که در آستانه ازدواج با یک شهروند آملی قرار داشت پس از تشرف به دین مبین اسلام، نام مبارک فاطمه را برای خود برگزید.

بانوی مسلمان شده ارمنستانی در مورد مهم ترین دلایل گرایش خود به دین اسلام به خبرنگار مهر گفت: در سال های گذشته با حضور در اماکن مقدس و زیارتی شیعیان و نیز شرکت در مجالس عزاداری ائمه اطهار به دین اسلام گرایش پیدا کردم.
 
فاطمه لطفی افزود: به همراه برخی دوستانم در آمل در کلاس های قرآن و مسجد حضور پیدا کردم و فضای معنوی شرکت در این محافل نظر بنده را در خصوص انتخاب دین اسلام افزایش داد.
 
این بانوی تازه مسلمان معتقد است: در دین اسلام هیچ محدودیتی برای زنان وجود ندارد و این دین تفاوتی را میان زنان و مردان قائل نمی شود.
 
وی افزود: برخلاف تصوراتی که برای حجاب زنان در ایران وجود دارد، هیچ محدودیتی برای حجاب بانوان در ایران وجود ندارد.
 
وی ادامه داد: این دین را با تحقیقات زیاد انتخاب کردم و هیچ اجباری هم در این خصوص نبوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها