شمس:

غایبان در اردو از تیم ملی خط می‌خورند

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران گفت: هر بازیکنی که فردا در اردوی تیم ملی غایب باشد از فهرست این تیم خط خواهد خورد.
کد خبر: ۳۱۸۳۹۷
"حسین شمس" امرروز (جمعه) در گفت و گو با ایرنا، افزود: اردوی تیم ملی فوتسال ایران به منظور شرکت در تورنمنت چهارجانبه تایلند از ساعت 11 فردا در سالن سرپوشیده کمپ تیم‌های ملی آغاز خواهد شد و همه بازیکنان موظفند در زمان اعلام شده در این محل حاضر و خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.

وی ادامه داد: این اردو از عصر فردا آغاز و تا روز 17 فروردین ماه ادامه خواهد یافت که در این سفر 12 بازیکن ما را همراهی خواهند کرد.

شمس تصریح کرد: 3 بازی دوستانه با تیم های ملی فوتسال آرژانتین، ازبکستان و تایلند را به ترتیب در روزهای 19، 20و21 فروردین ماه سال جاری پیش رو داریم و قصد داریم در این تورنمنت، یک بار دیگر بازیکنان فوتسال کشورمان را محک زده و برنامه های فنی خود را مرور کنیم،‌ البته کسب نتیجه نیز از نظرمان دور نخواهد ماند.

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران در خصوص حاشیه های اخیر این تیم یادآور شد: وحید شمسایی از جمله بازیکنانی است که در فهرست تیم ملی حضور داشته و با توجه به مسایلی که چند وقت پیش به وجود آورد، همچنان در این فهرست است، اما اگر او و یا هر بازیکن دیگری فردا غایب باشد بدون شک از تیم ملی خط خواهد خورد چرا که بی نظمی را به هیچ عنوان قبول نداشته و نخواهم داشت.

شمس گفت: در این اردو سعی می کنیم بر روی مواردی از جمله شروع مجددها، ضربات ایستگاهی و مواردی از این قبیل بیشتر کار کنیم چرا که نمی خواهیم دستمان برای حریفان آسیایی و جهانی رو شود.
گفتنی است چندی پیش وحید شمسایی در مصاحبه ای با انتقاد از سرمربی تیم ملی فوتسال ایران، وی را به مواردی متهم کرد که حسین شمس نیز در واکنش به این موضوع، از او به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرده و قرار است 15 فروردین ماه، این کمیته در خصوص پرونده دو طرف تشکیل جلسه دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها