وزیر نفت:

تغییر در سهمیه تولیدی مبتنی بر وضعیت بازار اقتصادی جهان است

سید مسعود میرکاظمی وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران درباره تصمیم اجلاس روز چهارشنبه اوپک گفت که معمولا تغییر در سهمیه تولیدی مبتنی بر وضعیت بازار اقتصادی جهان است.
کد خبر: ۳۱۷۷۳۹

وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران عصر روز چهارشنبه در گفتگو با ایرنا در باره تصمیم امروز وزرای نفت اوپک گفت: معمولا تغییر در سهمیه تولیدی مبتنی بر وضعیت بازار اقتصادی جهان است.

میرکاظمی می گوید: اطلاعاتی که از بازار بدست آمده ، نوسانات مثبت و منفی است راجع به اینکه رشدی در آینده نفت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه از ان طرف نگاه دیگری بر میزان ذخایر در جهان است ، افزود: هرچند که ذخایر کاهش پیدا کرده است اما نسبت به متوسط پنج سال قبل از بحران مالی در جهان این میزان بالاست.

وزیر نفت ایران تاکید کرد: بنابر جمع بندی که از قبل قابل پیش بینی شده بود تصمیم گرفته شد که فعلا همین روند فعلی را ادامه بدهند تا ببینند وضعیت بازار در اینده چه خواهد شد.

وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که جلسه بعدی اوپک چه زمانی برگزار خواهد شد ، گفت : قرار است جلسه بعدی تقربیا بعداز ماه رمضان برگزار شود که کشورهای مسلمان مشکلی برایشان پیش نیاید.

یکصدو پنجاه و ششمین اجلاس عادی اوپک پیش از ظهر روز چهارشنبه در ساختمان جدید اوپک در وین آغاز و بعدازظهر همین روز پایان یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها