بقایی:

خانواده، میراث فرهنگی و معنوی همه ماست

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: پس از ثبت حجاب اقوام ایرانی، رئیس جمهور درباره طراحی پوششی مناسب برای بانوان، وظیفه ای را برای ما تعیین کرد که طرح ارائه ‌شده، نمونه‌ای از پوشش بانوان کارمند است.
کد خبر: ۳۱۴۴۴۹
به گزارش خبرنگار ما؛‌ حمید بقایی در مراسم رونمایی از پوشش بانوان شاغل با استفاده از طرح و نقش صنایع دستی با اشاره به این که خانواده، میراث فرهنگی و معنوی همه ماست؛ افزود: رکن اصلی خانواده را زن تشکیل می‌دهد و خانواده بدون زن مفهومی ندارد، در حقیقت ستون فقرات خانواده و عمود این خیمه، زن است.

وی اضافه کرد: زن در خانواده نقشی محوری و در تربیت و ایجاد رابطه عاطفی بین فرزندان وظیفه خطیری دارد؛ ما هر چه داریم از همسران و مادرانمان داریم، زن عمود خانواده است و اگر خانواده پاک و دارای قداست باشد جامعه‌ای سالم داریم.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تاکید بر این که حجاب یکی از ارکان اصلی نهاد خانواده است، گفت: همه وظیفه داریم دین را تبلیغ کنیم، نهاد خانواده نهاد محکمی است که اگر بر اساس اصول دینی پایه‌ریزی شده باشد، ناامنی اجتماعی کاهش می یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها