در یک عملیات غافلگیرانه

مأموران پلیس به سارقان مجال فرار ندادند

سارقان حرفه‌ای موتورسیکلت در یک عملیات غافلگیرانه توسط مأموران پلیس دستگیر شدند.
کد خبر: ۳۱۳۲۸۵

به گزارش فارس ،‌ از ابتدای دی امسال پس از دریافت تعداد زیادی شکایت مشابه در خصوص سرقت موتورسیکلت در سطح شهر بوشهر و با توجه به اهمیت موضوع اکیپی از کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت مأمور رسیدگی به این پرونده شدند.

تحقیقات اولیه و بررسی شیوه متهمان نشان داد که سرقت‌ها توسط اعضای یک گروه حرفه‌ای صورت می‌گیرد که به طور اختصاصی بر روی سرقت موتور سیکلت متمرکز شده‌اند.

با انجام عملیات شناسایی گسترده و ایجاد گشت‌های نامحسوس در مناطقی که بیشترین سرقت در آنجا رخ داده بود مأموران موفق به دستگیری 3 سارق به نام‌های فرهاد و مهرداد و عباس در حین سرقت شدند.

در بازجویی‌ها متهمان به ده‌ها فقره سرقت با همدستی دو نفر به نام علی و هاشم اعتراف کردند و مدعی شدند در طول روز با شناسایی محل‌های خلوت و موتورسیکلت‌هایی که فاقد ایمنی لازم بوده منتظر لحظه مناسب برای سرقت بودند.

متهمان مدعی شدند در مدت فعالیت خود ابزار و لوازم مورد نیازشان را سرقت کرده‌اند و قصد داشتند در صورت عدم دستگیری اعمال مجرمانه خود را در شهرستانهای مجاور گسترش دهند.

سرهنگ شریفی ، رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر درباره این پرونده گفت:‌ همچنین در بازرسی از محل اختفا متهمان 5 دستگاه موتورسیکلت مسروقه کشف که متهمان عنوان کردند مابقی را به فروش رسانده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها