پتانسیل الکتریکی چشم‌ها

تلفن همراهی که با چشم کنترل می‌شود

نمونه اولیه از دستگاهی از سوی شرکت «ان تی تی دوکومو» رونمایی شد که به کاربران امکان می‌دهد تنها با حرکت دادن چشم به انجام و دریافت تماس تلفنی و حتی پخش موسیقی بپردازند.
کد خبر: ۳۱۲۸۹۱

در این دستگاه که در نمایشگاه کنگره جهانی موبایل بارسلون در معرض نمایش قرار گرفت ، الکترودهای ویژه به مجموعه‌ای از هدفون‌هایی متصل شده‌اند که قادرند حرکات چشم را دریافت کنند.

چشم‌ها پتانسیل الکتریکی دارند که در قرنیه ، منفی و در شبکیه مثبت است و این پتانسیل الکتریکی بسته به حرکات کره چشم تغییر می‌کند ، این سیستم حتی در صورت بسته بودن چشم انسان نیز کار می‌کند.

الکترودهای هدفون قادرند این تغییرات را که به الکترواکولوگرام معروفند، بخوانند و تلفن همراه به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده تا این اطلاعات را به شکل دستور برگرداند بنابراین یک کاربر می‌تواند با حرکت دادن چشم خود به سمت راست، سپس به چپ و سپس به راست تماس بگیرد یا به تماس پاسخ دهد.

به همین شکل آهنگ‌های ذخیره شده در گوشی نیز می‌توانند با حرکات کره چشم و برگرداندن چشم به راست و سپس به چپ اجرا یا متوقف شوند، در حالی که حرکت دادن چشم به راست و مجددا به راست موجب می‌شود آهنگ بعدی پخش شود؛ حجم صدا نیز با حرکت چشم به بالا و سمت راست افزایش و با حرکت چشم به پایین و سپس سمت چپ کاهش می‌یابد.

بنا بر اعلام ان تی تی دوکومو ، این سیستم تنها یک نمونه اولیه است اما شیوه احتمالی استفاده از تلفن همراه در طی سال‌های آینده را نشان می‌دهد.

ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها