قاتل نامرئی 6 نفر را کشت

گروه حوادث: 4 مرد و یک مادر و فرزند بر اثر گازگرفتگی در تهران و آشتیان جان باختند. به گزارش «جام‌جم»، روز شنبه گذشته یکی از ساکنان مجتمعی در شهرستان آشتیان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و گفت: برای تحویل گرفتن یک کتاب دانشگاهی به خانه یکی از همسایه‌ها که همراه 3 دانشجوی دیگر زندگی می‌کرد، رفتم، اما هر چه در زدم، آنها جوابی ندادند و از شب گذشته تاکنون از خانه خارج نشده‌اند و بوی نامطبوعی از خانه آنها به مشام می‌رسد.
کد خبر: ۳۱۱۵۶۷

پس از این تماس مردمی، ماموران انتظامی شهرستان آشتیان به همراه ماموران آتش‌نشانی و اورژانس به محل حادثه اعزام شدند و با هماهنگی قضایی وارد خانه مردان دانشجو شدند که معلوم شد 4 نفر آنها دچار گازگرفتگی شده‌اند.

بنابراین 4 دانشجوی جوان به بیمارستان انتقال یافتند و تلاش پزشکان برای نجات آنها آغاز شد، اما پزشکان فقط موفق به نجات یکی از آنها شدند و 3 نفر دیگر به خاطر مسمومیت با گاز جان باختند.

سرگرد خسروی، مسوول اطلاع‌رسانی معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان مرکزی درباره این پرونده به خبرنگار ما گفت: در بررسی‌هایی که کارشناسان آتش‌نشانی از محل حادثه به عمل آوردند، مشخص شد که علت مرگ این 3 دانشجوی شهرستانی نشت گاز از شومینه بوده است.

مرگ 3 نفر در تهران

گزارش دیگری هم حاکی است؛ روز گذشته در 2 تماس مردمی با مراکز اورژانس و آتش‌نشانی خبر وقوع 2 حادثه گازگرفتگی اطلاع داده شد و ماموران آتش‌نشانی و اورژانس به 2 منطقه از تهران اعزام شدند که در این دو حادثه یک مادر و دختر و راننده یک کامیون در میدان میوه و تره‌بار مرکزی به علت گازگرفتگی جان خود را از دست داده بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها