با نمایش 12 فیلم در تعطیلات آخر هفته

«پلیس‌های ماجراجو» با «شخصیت» وارد می‌شوند

گروه رسانه: تلویزیون برای روزهای پایانی هفته 12 فیلم سینمایی و تلویزیونی در نظر گرفته است که از آن میان، 6 فیلم برای اولین بار به آنتن پخش سپرده می‌شوند. گناهکار، خانه کاغذی، پلیس‌های ماجراجو، شخصیت، جاپون و سرآشپز کونگ‌فوکار فیلم‌هایی هستند که برای اولین بار از شبکه‌های مختلف سیما پخش می‌شوند.
کد خبر: ۳۰۹۴۶۰

شبکه یک

گناهکار امشب ساعت 22
خانه کاغذی فردا ساعت 40/15

شبکه یک سیما قرار است فیلم سینمایی «گناهکار» به کارگردانی گابریل فولس را امشب ساعت 22 پخش کند. پس از کشته شدن دختر جوانی به نام گابریلا، پسر شهردار متهم به قتل می‌شود. شهردار که نمی‌خواهد به خاطر این موضوع، شهرتش لکه‌دار شود، با پلیسی به نام فرانک که دچار مشکلات خانوادگی و حرفه‌ای است تماس می‌گیرد و از او می‌خواهد با یافتن مدارک جدیدی، از پسرش رفع اتهام کند.این شبکه همچنین فیلم تلویزیونی «خانه کاغذی» به کارگردانی جواد مزدآبادی را عصر فردا ساعت 40/15 پخش می‌کند.

داستان فیلم با بازی امیرحسین رستمی، مریم سلطانی و مهدی امینی‌خواه از این قرار است که زوج جوانی در آستانه ازدواج، مبلغی پول را به شرکتی که در کار ساخت و ساز و پیش‌فروش مسکن فعالیت دارد، می‌سپارند، غافل از این‌که شرکتی که آنها در آنجا سرمایه‌گذاری کرده‌اند، پوششی برای کلاهبرداری است.

شبکه 2

پلیس‌های ماجراجو امشب ساعت 45/23
شخصیت فردا ساعت 18

شبکه 2 سیما هم فیلم سینمایی «پلیس‌های ماجراجو» به کارگردانی جینگل ما را امشب ساعت 45/23 پخش می‌کند.

به پلیسی به نام «لین» خبر می‌رسد که برادرش و همسر او به قتل رسیده‌اند. لین که پلیس خبره‌ای است، به نیروی پلیس هنگ‌کنگ ملحق می‌شود تا امور را پیگیری کند. نامزد او، لیسا خواهر پلیس ورزیده دیگری به نام مایکل مک است که از مدت‌ها قبل با هم رقابت دارند. فیلم سینمایی «پلیس‌های ماجراجو» محصول کشور هنگ‌کنگ در سال 2008 ساخته شده است.این شبکه همچنین فردا ساعت 18 فیلم سینمایی « شخصیت» به کارگردانی مایک ون دیم را برای پخش در نظر گرفته است.داستان فیلم سینمایی «شخصیت» درباره درور هاون، یک پلیس قضایی بی‌رحم و خشن است که نه‌تنها به مردم بیچاره و بدبخت رحمی نمی‌کند؛ بلکه در خانه‌اش نیز با همسرش یورا مانند یک سرباز رفتار می‌کند.

شبکه 3

مهمانخانه‌ای در برف امشب ساعت 20
مرا بشناس فردا ساعت 15/10
چوپان دروغگو ‌فردا ساعت 20
فرار نیمه شب فردا ساعت 23

شبکه 3 سیما هم فیلم تلویزیونی «مهمانخانه‌ای در برف» را امشب ساعت 20 پخش می‌کند.

سامان و آهو، زوج جوانی که برای مراسم ازدواج خود عازم کشور ترکیه هستند، بین راه به خاطر تصادفی، مجبور به ترک خودروی خود می‌شوند و بناچار به مهمانخانه‌ای پناه می‌برند. زن مهمانخانه‌دار و مردی که به نظر دستیار و کمک اوست، ظاهرا آدم‌های عجیبی هستند.فیلم تلویزیونی «مهمانخانه‌ای در برف» به کارگردانی سعید سلطانی و تهیه‌کنندگی مجید مولایی، محصول سال 1387 گروه فیلم و سریالشبکه 3 سیماست.

این شبکه همچنین ساعت 15/10 فردا فیلم سینمایی «مرا بشناس» را پخش می‌کند.در خلاصه داستان فیلم آمده: ابراهیم که در حال گذراندن کلاس کنکور است، از سوی مادرش شهربانو بشدت مورد محبت و کنترل متعصبانه است، به همین دلیل برخی علایق خود را از مادر مخفی می‌کند.فاطمه گودرزی، آشا محرابی، محمد عمرانی و پویا گنجی در فیلم سینمایی «مرا بشناس» به کارگردانی عبدالرضا گنجی ایفای نقش کرده‌اند.فیلم سینمایی «چوپان دروغگو» به کارگردانی سیروس حسن‌پور نیز فردا ساعت 20 از شبکه 3 سیما روی آنتن می‌رود.

داستان فیلم سینمایی «چوپان دروغگو» درباره برادر و خواهری است که برای چوپانی به یک روستا می‌روند. حضور آنها در خانه یکی از روستاییان، ماجراهایی را به وجود می‌آورد.

فیلم سینمایی «فرار نیمه شب» به کارگردانی مارتین برست هم فردا ساعت 23 از شبکه 3 سیما پخش می‌شود.

داستان فیلم سینمایی «فرار نیمه شب» درباره جک والش، پلیسی است که بر اثر توطئه رئیس باند جنایتکاران اخراج و در معرض محاکمه است. وی در یک آژانس کارآگاهی کار می‌کند. روزی از وی می‌خواهند جک مارادوکاس، حسابدار شرکتی را بیابد. این حسابدار میلیون‌ها دلار اختلاس و فرار کرده است. جک پس از یافتن مارادوکاس، می‌فهمد او حسابدار همان فرد خلافکاری است که برایش پاپوش درست کرده و باعث اتهامش شده.

رابرت دونیرو، یافت کوتو و چارلز گرودین در فیلم سینمایی «فرار نیمه شب» محصول سال 1988 کشور آمریکا بازی کرده‌اند.

شبکه 4

هایدی امروز ساعت 40/15
جاپون فردا ساعت 45/20

شبکه 4 سیما هم فیلم سینمایی «هایدی» به کارگردانی لوئیجی کومنچینی محصول سال 1952 کشور سوئیس را امروز ساعت 40/15 پخش می‌کند.

داستان فیلم درباره دختری به نام هایدی است که برای زندگی در کنار پدربزرگش باید به کلبه‌ای میان برف و ارتفاعات کوه‌های آلپ نقل مکان کند.

فیلم سینمایی «جاپون» به کارگردانی کارلس ریگاداس هم فردا ساعت 45/20 در قالب برنامه «سینما چهار» از شبکه 4 سیما پخش می‌شود.

داستان فیلم درباره زندگی خارج از شهر و فرار از شلوغی‌های معمول زندگی در مکزیک است.موگدولنا فلورس در فیلم سینمایی «جاپون» محصول سال 2002 کشورهای اسپانیا، مکزیک، هلند و آلمان در ژانر ملودرام اجتماعی بازی کرده است.

شبکه تهران

چاپلین - 40 دقیقه بامداد فردا
سرآشپز کونگ‌فوکار - ساعت 30/13

شبکه تهران هم فیلم سینمایی «چاپلین» به کارگردانی ریچارد آتنبورو را 40 دقیقه بامداد روز جمعه 9 بهمن از شبکه تهران پخش می‌کند.فیلم درباره دوره‌های مختلف زندگی و کار چارلز اسپنسر چاپلین، نابغه هنر سینما و سلطان سینمای کمدی جهان است.

این‌که در کودکی وی مادرش که یک بازیگر تئاتر درجه 2 است، تئاترهایش مورد توجه مردم قرار نمی‌گیرد و همین باعث بیکاری وی می‌شود و سپس وی دچار بیماری جنون شده، کارش به تیمارستان می‌کشد و چارلی و برادرش را به زندگی در نوانخانه مجبور می‌کنند.

فیلم سینمایی «سرآشپز کونگ‌فوکار» به کارگردانی وینگ کین‌ییپ هم فردا ساعت 30/13 از شبکه تهران پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم آمده است، خوانگ جی سو که در رستوران امپراتور، یک سرآشپز حرفه‌ای و نابغه است، به خاطر توطئه برادرزاده‌اش جو از کار در رستوران اخراج می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها