رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی:

83 درصد دانشجویان دانشگاه جامع بومی هستند

حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در حال حاضر 83 درصد از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی بومی هستند.
کد خبر: ۳۰۸۴۶۰

به گزارش فارس ، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: تا 3 سال آینده آمار دانشجویان بومی دانشگاه جامع علمی کاربردی به بیش از 95 درصد می‌رسد.

وی با بیان این‌که آموزش‌های علمی کاربردی ضمن داشتن دانش تئوری بر پایه عمل است ، گفت: امروز تجهیزات و امکاناتی که در دنیا وجود دارد چیزی نیست که بتوان فقط با استاد شاگردی و دادن مهارت کار را جمع کرد. علاوه بر این که افراد باید بلد باشند با دستگاه‌ها کار کنند باید دانش و معلوماتی را هم از داخل سیستم داشته باشند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: 55 تا 60 درصد دروس دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت عملی ارائه می‌شوند و 35 تا 40 درصد دروس به صورت تئوری ارائه می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها